Oddajte prijavo na nepozabno velikonočno kulinarično dogodivščino.
Tisti trije, ki jim bo po mnenju naših bralcev in strokovne komisije najbolje uspelo, bodo prejeli bogate nagrade:

Brezžični ročni sesalnik Miele Triflex HX1 Power - SMUL5
in
Brezžični ročni sesalnik Miele Triflex HX1 Power - SMUL5
in
Brezžični ročni sesalnik Miele Triflex HX1 Power - SMUL5
Brezžični ročni sesalnik Miele Triflex HX1 Power - SMUL5

1. MESTO

Brezžični ročni sesalnik Miele Triflex HX1 Power - SMUL5 z dodatnim Li-ion akumulatorjem za izjemno dolgo delovanje. Inovativna funkcija 3 v 1 omogoča največjo fleksibilnost, saj lahko enoto PowerUnit namestite zgoraj ali spodaj. Sesalnik je enako zmogljiv, kot običajen sesalnik. Odlikuje ga zamenljiv litij-ionski akumulator, ki omogoča čas delovanja do 2x 60 minut.

Globoka ponev TNS s pokrovko Le Creuset

2. MESTO

Globoka ponev TNS s pokrovko Le Creuset. Narejena je iz debelo kovanega aluminija, obdelanega po posebni tehniki, nato pa obdelana s trpežno nesprijemljivo oblogo. V dno ponve je vgrajena plast nerjavečega jekla, ki daje posodi večjo odpornost in stabilnost, ponev pa je primerna za uporabo na vseh grelnih površinah, tudi na indukciji. Ponev je znotraj in zunaj obdelana s trpežno nesprijemljivo oblogo (Toughened Non-Stick – TNS), ki predstavlja eno od najnaprednejših tehnoloških oblik v izdelavi posode in zagotavlja enostavno uporabo in čiščenje.

Litoželezna gril plošča Le Creuset

3. MESTO

Litoželezna gril plošča Le Creuset. Primerna je za uporabo na vseh kuhalnih površinah. Po obeh straneh je prevlečena z emajlom. Emajl na površini se za razliko od teflonskih in podobnih površin ne obrabi ali odlušči. Na tem svilnatem črnem emajlu se z uporabo razvije patina – idealna površina za peko, na katero se hrana ne prime.

Dober tek – Piknik: Jedi z žara in iz košare
DARILO ZA SODELUJOČE

Prav vsi, ki boste oddali fotografije svojih jedi, pa prejmete tematsko izdajo revije Dober tek – Piknik: Jedi z žara in iz košare z več kot dobrodošlimi kuharskimi idejami in recepti za prihajajoče tople dni.

Električni sač
NAGRADNI ŽREB

Ne glede na uvrstitev bomo med vsemi, ki bodo oddali fotografije svojih jedi, izžrebali srečneža, ki bo prejel Električni sač!