Poskrbite za zdravje svojega hišnega ljubljenčka

K.A.
24. 5. 2022, 11.14
Posodobljeno: 7. 6. 2022, 10.16
Deli članek:

Zdrav in zadovoljen hišni ljubljenček je želja vsakega ljubitelja živali, vendar mnogi ne vedo, kako to doseči.

K.A.
Spletna trgovina za hišne ljubljenčke

V poplavi izdelkov za domače živali je težko vedeti, komu zaupati in katere izdelke izbrati. Spletna trgovina za male živali PasjaHrana.net vam nudi tako dragocene nasvete kot tudi preverjeno kakovostne izdelke, potrjene in izbrane s strani veterinarke.

Za zdravje hišnega ljubljenčka je mogoče poskrbeti na več načinov. Vse se začne pri prehrani, ki mora biti čim bolj kakovostna in primerna za potrebe psa ali mačke. Bolje je odšteti več denarja za kakovostnejšo hrano, kot pa nositi veterinarske stroške in se soočati z drugimi težavami, ki jih lahko vašemu psu ali mački prinese neprimerna prehrana.

3c5afca59b65ce11f4441d1340b64975.jpeg

Poskrbite za kakovostno prehrano svojega hišnega ljubljenčka

V spletni trgovini PasjaHrana.net so poskrbeli, da vam kar najbolj olajšajo odločitev pri izbiri hrane. Kategoriji hrana za pse in mačja hrana vsebujeta več kot 100 izdelkov kakovostne dietne hrane za vaše kosmatinčke, ki pa jo lahko filtrirate glede na znamko, starostno obdobje ljubljenčka, posebne prehranske zahteve, vrsto živalske beljakovine in zdravstveno težavo. Tako lahko hitro in učinkovito pridete do nabora hrane, ki bo vašemu hišnemu ljubljenčku kar najbolj ustrezala. Če potrebujete dodaten posvet, vam je ob klicu na telefon 031/420-506 na voljo veterinarka, ki vam bo znala pravilno in strokovno svetovati.

Izberite zaupanja vredna veterinarska zdravila, ki niso na recept

Ohranite zdravje ljubljenčka z zaščito proti zajedavcem

Za zagotavljanje dobrega počutja in zdravja vašega hišnega ljubljenčka je ključno redno skrbeti za zaščito pred različnimi vrstami zajedavcev. V razdelku Vetcare lahko izbirate med različnimi izdelki proti klopom in bolham, pa tudi proti notranjim zajedavcem. Izdelki so na voljo za različno velike pse in v različnih oblikah, na primer kot ovratnice, ampule in razpršila, da lahko izberete tisto, ki je za vašega hišnega ljubljenčka najprimernejša.

Zaupajte priznanim blagovnim znamkam

Izdelki za hišne ljubljenčke se med seboj zelo razlikujejo glede na kakovost, zato je dobro izbrati preverjeno učinkovite blagovne znamke. V spletni trgovini PasjaHrana.net so v ospredju izključno priznane in uveljavljene blagovne znamke, kot so: Frontline, Foresto, Advantix, Ataxxa, Vectra, Dehinel in druge. Vse so potrjene s strani veterinarjev in uživajo sloves zaupanja vrednih znamk.

Ne pozabite na kakovostna prehranska dopolnila

Pogosto osnovna prehrana ni dovolj, zato je priporočljivo izbrati prehranska dopolnila, ki jih vaš hišni ljubljenček najbolj potrebuje. Izbirate lahko med različnimi kategorijami, kot so izdelki za nego kožuha in dlake, vitamini, dodatki za prebavila, dihala, sečila, elektroliti in še mnogi drugi izdelki, ki pomagajo vračati ravnovesje ter ohranjati dobro zdravje.

aa8922b3cb526607a1d234d2abef11e0.jpeg

Pomembno je, da prehranska dopolnila pravilno kombinirate

Zelo dobro se je podrobno seznaniti s pravili za kombiniranje prehranskih dopolnil. Prvič zato, da poskrbite, da ima vaš hišni ljubljenček od njih maksimalne koristi, drugič pa zato, da ne ogrozite njegove varnosti. Vse napotke in dragocene nasvete najdete na spletni strani PasjaHrana.net, na pomoč pa vam lahko priskoči tudi veterinarka.

Izberite spletno trgovino, ki ji lahko zaupate in kjer na enem mestu najdete širok nabor hrane, dodatkov in zdravil, ki jih vaš hišni ljubljenček potrebuje v katerem koli starostnem obdobju.

K.A.
Prehranska dopolnila za mačke