Tuje

Odšteva dneve do poroda?

S.D.
3. 6. 2023, 13.59
Deli članek:

Barbadoška pevka je presenetila s fotografijami svojega nosečniškega trebuščak. Je res že tik pred porodom?

Profimedia
S partnerjem ASAP-om Rockyjem sta drugo nosečnost razkrila februarja na Super Bowlu in zdaj se iskreno veselita prihoda novega družinskega člana.

Tiste, ki so kdaj nosile pod srcem otročička, razumejo pevko Rihanno, da že komaj čaka, da bo prišel čas za porod. Njen nosečniški trebušček je že resnično lepo okrogel in le vprašanje časa je, kdaj bo postala drugič mamica. Točen datum poroda sicer še ni znan. Nekateri namigujejo, da naj bi rodila že junija, drugi pa, da naj bi se to zgodilo tam nekje avgusta. Rihanna o tem lepo molči, prav tako kot tudi o vseh drugih zasebnih zadevah. Preden pa bo šla rodit, je svoje sledilce na družbenih omrežjih podražila s serijo nosečniških fotografij. Vsi so bili seveda prepričani, da gre za nove fotografije, a se je hitro izkazalo, da jih ni posnela zdaj, temveč ko je bila noseča s svojim prvim otrokom, sinom RZA-jem Athelstonom Mayersom.

Instagram
Rihanna na rajski plaži pod palmami z lepim nosečniškim trebuščkom in ozaljšana zgolj z zlatim nakitom – to je spomin na njeno prvo nosečnost.