Tuje

Prhanje je zastrašujoče

T.L.
22. 5. 2023, 10.03
Posodobljeno: 22. 5. 2023, 10.04
Deli članek:

Čeprav je pred kratkim igrala v novi seriji, pojavlja se na rdečih preprogah in podelitvah nagrad, je slavna igralka nedavno v novem intervjuju priznala, da jo bolezen vse bolj izčrpava.

Profimedia
Christina Applegate je bila nominirana za nagrado SAG za izjemno igro igralke v humoristični seriji, je pa dejala, da je bila to verjetno njena zadnja nagrada.

51-letna zvezdnica Christina Applegate je odkrito spregovorila o življenju z multiplo sklerozo in dejala, da je njen boj z boleznijo težak in da ni lepih dni. V novem intervjuju za Vanity Fair je razkrila, kako težko je živeti z izčrpavajočo boleznijo, ki ji je obrnila svet na glavo. Avgusta 2021 je bila po diagnozi prisiljena opustiti vlogo v Netflixovi seriji Dead to Me. »Pogrešam igranje, snemanje, a hkrati, ker so zadnji meseci nenehna neverjetna borba, čutim olajšanje, da mi ni več treba tako trdo delati, da preživim dan,« je dejala. Na vprašanje, kako se počuti po dveh letih boja z boleznijo, je priznala, da nikoli nima dobrega dne. »Imaš samo majhne, ​​usrane dneve. Ljudje pravijo: 'No, zakaj se ne prhaš več?' Ker je iti pod prho grozljivo. Lahko padeš, lahko ti spodrsne, lahko ti odpovedo noge. Sploh ker imam stekleno tuš kabino. Strah me je iti tja,« je priznala. Dodala je še, da ima težave z najpreprostejšimi opravili, vključno s hojo po stopnicah in prenašanjem stvari: »Trenutno še vedno lahko vozim avto na kratke razdalje. Svojemu otroku lahko prinesem hrano,« je pojasnila, a priznala, da se boji, do kdaj bo še lahko sama počela majhne stvari.