Tuje

Besna kot ris

S.D.
21. 5. 2023, 11.00
Deli članek:

Zvezdnica serije Emily v Parizu je v enem od losangeleških spa-jev ostala brez zaročnega in poročnega prstana. Oškodovana je bila za več kot 10 tisoč evrov.

Profimedia
Lily Collins se kar ne more potolažiti, da ji je nekdo ukradel zaročni in poročni prstan, darilo njenega moža Charlieja McDowlla.

Igralka Lily Collins in filmski režiser Charlie McDowell sta pred letom in pol svojo ljubezen zapečatila s poroko. Že pred tem je lepa igralka nosila na roki tudi diamantni prstan, ki ji ga je ob zaroki podaril njen dragi. Zvezdnica serije Emily v Parizu je dragoceni nakit le redko snela z roke, je pa to storila pred kratkim in bo to po vsej verjetnosti obžalovala do konca dni. Lily se je namreč odločila, da si privošči sprostitev v sicer zelo uglednem centru dobrega počutja v hotelu Edition v Los Angelesu. Nekaj uric je uživala v savni, na masaži in drugih vrstah nege, pri tem pa je dragocen nakit odložila v posebej za goste urejenem prostoru. Ko se je po razvajanju kot prerojena vrnila ponj, pa je njena dobra volja v trenutku izpuhtela. Zgrožena je namreč ugotovila, da njenih dragocenosti ni v sobi, ki je bila sicer zaklenjena, ključ pa naj bi imela samo ona. Policisti, ki so jih poklicali, da raziščejo primer, so prišli do ugotovitve, da v sobo ni nihče vstopil na silo, saj niso našli nobenih sledi vloma. Pregledali so tudi nadzorne kamere, vendar jim za zdaj ni padlo v oči še nič sumljivega. Kaj se je torej zgodilo z več kot deset tisoč evrov vrednim nakitom in drugimi predmeti, ostaja neznanka. Lily, ki sicer ni želela dati izjave novinarjem, pa je zelo prizadeta. Nakit ima zanjo veliko večjo čustveno vrednost kot pa denarno, saj simbolizira njeno ljubezen do Charlieja, s katerim sta se poročila septembra leta 2021 v Koloradu.