Tuje

Dedek pri 46 letih

S.D.
22. 3. 2023, 18.00
Deli članek:

Pevec nekoč priljubljene irske skupine Boyzone je očka petih otrok, zdaj pa ga je 23 letni sin osrečil tudi z vnukom.

Profimedia
Ronan Keating na fotografiji (od leve proti desni) z očetom Garryjem, sinom Jackom, hčerkama Missy in Ali, ženo Storm ter njunima otrokoma Coco in Cooper

Irskemu pevcu Ronanu Keatingu, nekoč članu oboževane skupine Boyzone, danes pa žirantu angleškega resničnostnega šova Starstruck, je že od nekdaj na prvem mestu družina. S prvo ženo Yvonne Connolly ima tri otroke, z drugo Storm Keating pa dva, od katerih ima najmlajša deklica šele tri leta. Zdaj pa mu je veliko veselje naredil njegov prvorojenec Jack, ki je pri 23 letih postal očka, 46-letni pevec pa je tako prvič postal dedek.

Ronan seveda ne skriva navdušenja in je prijatelje že pogostil s pijačo, novinarjem pa zaupal: »Malčica je tako srčkana.« Jack je svojo hčerko tudi že pokazal na svojem instagramu. Brez odgovora pa za zdaj ostaja vprašanje, kdo je mamica te srčkane štručke, ki jo mladi očka drži v naročju. Jack je namreč glede zasebnega in ljubezenskega življenja zelo skrivnosten, odkar je sodeloval v britanski različici resničnostnega šova Otok ljubezni.

Profimedia
Ronan Keating se ne vznemirja zaradi dejstva, da je že pri 46 letih postal dedek.