Tuje

Sin Jermaina Jacksona

T. L.
7. 2. 2023, 16.30
Deli članek:

Življenje Michaela Jacksona čbo kmalu dobilo svojo filmsko podobo. Igralca, ki bo upodobil pop zvezdnika, je režiser našel kar doma v družini pokojnega pevca.

Profimedia
Jaafar Jackson, na fotografiji s teto La Toyo Jackson, je star 26 let, zdaj pa bo stopil v zelo velike čevlje strica Michaela Jacksona.

Ameriški režiser Antoine Fuqua je našel glavnega igralca za svoj načrtovani film o življenju pop zvezdnika Michaela Jacksona. Glavno vlogo v filmu Michael bo odigral Jaafar Jackson, nečak leta 2009 preminulega kralja popa, je Fuqua nedavno objavil na instagramu. Jafaar Jackson, sin glasbenika Jermaina Jacksona, je na instagramu zapisal, da je počaščen, da bo lahko oživil zgodbo svojega strica. »Kmalu se vidimo,« je dodal v sporočilu, namenjenem oboževalcem Michaela Jacksona. Film bodo predvidoma začeli snemati letos. »Menim, da ni umetnika, ki bi bil tako močan, karizmatičen in genialen na področju glasbe, kot je bil Michael Jackson,« je pred kratkim povedal Fuqua. Dodal je, da so na njegovo snemanje glasbenih videospotov močno vplivali glasbenikovi videospoti. Fuqua je v 90. letih prejšnjega stoletja sodeloval z glasbeniki, kot so Prince, Queen Latifah in Toni Braxton. Film Michael bo nastal v sodelovanju s skrbniki Jacksonove zapuščine, sodeluje tudi producent Graham King, ki je med drugimi kot producent sodeloval pri biografskem filmu Bohemian Rhapsody. Scenarij ima na skrbi trikratni nominiranec za oskarja John Logan, ki se je med drugim podpisal pod scenarija za filma Gladiator in Skyfall.

profimedia
Jaafar Jackson s svojim očetom Jermainom