Gorski zdravnik prihaja v Slovenijo!

Gorski zdravnik prihaja v Slovenijo!

Petra Kancler
22. 2. 2017, 03.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Verjetno zdaj ni več dvoma, kdo je trenutno najbolj zaželeni moški na sončni strani Alp – to je Hans Sigl, zvezdnik priljubljene serije Gorski zdravnik!

Odkar so v reviji Avenija razkrili, da 16. marca prihaja na obisk v Slovenijo, je izbruhnila prava evforija. Glavna urednica revije Avenija Petra Kancler je oboževanega igralca obiskala na snemanju v Ellmauu ter dobila prvi in edini ekskluzivni intervju pred zvezdnikovim prihodom k nam. Svoje vtise pa je delila tudi z Zvezdami. Takole je zapisala.

Kot žensko me je seveda strašno zanimalo, kakšen je Hans Sigl v živo. Je tako umirjen, prijazen, šarmanten, kot smo ga vajeni v vlogi Gorskega zdravnika, ali se je morda že navzel zvezdniške oholosti? Drage moje dame, odkrito moram priznati, da je v resnici še boljši – če je to sploh mogoče! Kljub vsej slavi in priljubljenosti je Hans ostal prizemljen in skromen – ko se seveda prebiješ do njega! Zmenjena sva bila v raju: pred slovito ordinacijo, ki jo poznamo iz serije. Seveda je bila strogo zastražena, saj pravkar poteka snemanje zimskih epizod. Hans me je pričakal že pred vrati, široko nasmejan in poln energije. V resnici je precej višji, kot sem pričakovala, v trenutku pa so me očarali njegov žameten glas in sinje modre oči. Predvsem pa me je navdušil njegov smisel za humor. Ves čas je z izvirnimi domislicami skrbel za dobro voljo, da njegovega navihanega nasmeška sploh ne omenjam.

Več v tiskanih Zvezdah (št.8/2017)