Domače

Poudaril, da ljubi le ženske

P. J.
26. 5. 2023, 12.20
Posodobljeno: 26. 5. 2023, 12.22
Deli članek:

eden najlepših slovenskih igralcev o svojem zasebnem ljubezenskem življenjju nerad govori javno, a zaradi zlobnih jezikov se je zdaj vendarle oglasil.

arhiv Lady
Domen Valič je od nekdaj pravi magnet za ženske, zato ne preseneča, da njegovo ljubezensko življenje vzbuja toliko zanimanja.

Javnost Domna Valiča pozna kot sijajnega igralca, ki pa je za vprašanja malce manj odprt, ko beseda nanese na njegovo zasebno življenje. O svojih srčnih izbrankah 39-letni Domen nikoli ni prav rad govoril, svoja razmerja pa je vedno skrbno varoval pred radovedneži in njihovimi zlobnimi jeziki, ki kljub nekaterim dejstvom še vedno radi opletajo. Čeprav je Domen neštetokrat poudaril, da je vedno ljubil le ženske, se še vedno najdejo tisti, ki igralcu ne verjamejo. Potem ko je nedavno v enem intervjujev spregovoril o tem, zakaj komercialna produkcija pri nas LGBT+ vsebine obravnava tako površno, je prek zasebnega sporočila prejel vprašanje, ali je gej. »Če že hočete nalepko nalepiti name, potem sem 'straight' kot premica. Ljubezen pa je lepa, ne glede na to, kam te pelje,« je vsiljivemu radovednežu odgovoril igralec, ki je bil od nekdaj pravi magnet za ženske, in s svojim odzivom marsikomu zaprl usta.