Domače

Raje ima kavo

E. J.
24. 5. 2023, 15.05
Posodobljeno: 24. 5. 2023, 15.09
Deli članek:

Pevec z najbolj pokončno frizuro na glasbeni sceni v svoji novi pesmi prepeva o pomarančah, mi pa smo preverili, kdo njemu zjutraj ožema ta sočni sadež.

Sašo Švigelj
Čeprav je Dejan Dogaja zelo delaven, saj ima tudi po več nastopov na vikend, pa komaj čaka, da se lahko zlekne na kavč in počiva.

Nova pesem Dejana Dogaja z naslovom Pomaranče je že takoj vzbudila pozornost, saj zaradi obilo gole kože in zapeljevanja videospota niso želeli predvajati na eni od komercialnih televizij. »Lahko celo rečem, da je malo prepovedan, zato še bolj izziva,« se smeji Dejan, ki je to pomlad zaposlen z maturantskimi plesi. In ko smo ravno pri pomarančah: jih ima rad, mu njegovo dekle zjutraj ožame pomaranče in ponudi svež pomarančni sok? »Tudi to se je že zgodilo, nimava pa te stalne navade. Prisegava bolj na kavo, zraven pa si privoščiva še kakšen brunch z avokadom. Običajno zjutraj dolgo spiva in le redko vstaneva pred 10. uro,« razloži pevec, ki se je zadnjih nekaj dni mudil na kratkih počitnicah v Turčiji. Kadar počiva doma, pa je najraje zleknjen na domačem kavču in gleda Netflix. »Rad grem tudi v savno, potem pa zvečer v kino.«