Domače

Ona me je vsega naučila

D.D.
30. 3. 2023, 07.30
Deli članek:

Še vedno pod vtisom materinskega dne predstavljamo mamo še ene uspešne modne poznavalke, komentatorke in dame v pravem pomenu besede.

Instagram
Nika Urbas je v svoji mami našla zaveznico in dobro prijateljico.

Otroci od staršev marsikaj povzamejo. Nekateri gredo celo po njihovih stopinjah in izberejo isti poklic. Nika Urbas tega ni storila, se je pa od svoje postavne mame ogromno naučila. »Ona je bila tista, ki me je seznanila s svetom damskega oblačenja. Od tega, kako se hodi v visokih petah in se primerno uredi v izbranem kostimu, do pravilne rabe torbice in urejanja pričeske. Z navdušenjem sem jo spremljala in jo posnemala, da bi se navzela čim več njenih bogatih nasvetov,« nam je sporočila skrivnosti njune naveze.

Zdaj so se stvari malce obrnile, saj je Nika tista, ki svojo vzornico seznanja z novostmi in sproščenimi, praktičnimi oblačili. »Večino časa preživi doma, a ji je še vedno neskončno pomembno, da je videti mladostno, sveže in moderno. Druga drugi sva hvaležni za vsa spoznanja, ki sva si jih izmenjali, saj je delitev izkušenj največja dragocenost naveze med mamo in hčerko,« še poudari ljubiteljica modnih trendov.