Domače

Ljubezen išče povsod, kamor pride

B.M.
18. 3. 2023, 07.00
Deli članek:

Modna oblikovalka, senaristka in pisateljica pravi, da je pomlad njen najljubši čas. To je namreč čas, ko prekipeva od energije in nove ljubezni.

osebni arhiv
Anna Tia Paynich pravi, da je trenutno srečno samska.

Anna Tia Paynich pravi, da je pomladna ptička, saj ima rojstni dan na prvi spomladanski dan, 21. marca. »Hvala mamici, ki je zadela pravi dan. Komaj čakam pomlad, ker mi prinaša toliko sveže energije, kajti po horoskopu sem oven in moj ogenj se zdaj razvname ter me poganja v turboprestavi do jeseni,« navdušeno razloži.

Pomlad povezujemo tudi z ljubeznijo, a trenutno je na prvem mestu ljubezen do sebe. »In to tudi najprej naučim svoje učence v moji šoli Večno obilje v poslanstvu in Mednarodni šoli tantre. Moja največja ljubezen sta hčerka Anaya in štirinožec Clint, ki me spremljata tudi na mojih potovanjih in tantričnih predavanjih po svetu,« razloži zgovorna Gorenjka, ki ljubezen išče povsod, kamor pride, in v vsem, česar se dotakne. Tudi ona je bila že razočarana in žalostna glede izgube ljubezni partnerja, a le take izkušnje so jo naučile marsikaj.

»Kaj lahko pri sebi izboljšam, da bom čim manj zrcalila svojo notranjost na partnerja in imela manjša pričakovanja, kako mora vse biti. Da sem svobodna v dopuščanju, kdo on v resnici je, in dajem enako svobodo njemu pri izražanju samega sebe. Ne sprejemam pa omejevanja in zato tudi sama ne želim omejevati partnerja,« je iskrena umetnica in dodaja, da si želi partnerske ljubezni, ki naj bo lahkotna, ustvarjalna, zabavna, humorna, kulinarično, plesno in tantrično obarvana.