Balkan

Žena je potrdila, da se ločujeta

S.D.
19. 1. 2023, 10.10
Posodobljeno: 20. 1. 2023, 09.05
Deli članek:

Momčilo Otašević si je sicer želel, da bi ločitev od Jelene Prčin minila brez pompa, a se je igralka odločila, da ne bo molčala.

Instagram
Momčilo Otašević za zdaj še ni komentiral ločitve.

Več mesecev se je šušljajo, ugibalo, pa zanikalo, pa spet ugibalo, kaj se dogaja v zakonu zagrebške igralke Jelene Perčin in njenega devet let mlajšega moža, Črnogorca Momčila Otaševića. Zdaj je ugibanja prekinila kar 41-letna igralka sama, ki je potrdila, da se ločuje od igralca, ki pri nas trenutno blesti v seriji Botri. O težkem obdobju je spregovorila tudi za hrvaško revijo Gloria, kjer je novinarjem zaupala:

»Neumno se mi zdi, da bi lagala. Ločujeva se. Vedno sem se trudila, da nisem govorila o zasebnosti, nisem govorila niti o poroki, pa tudi o ločitvi ne bom. Vsaka ločitev je grozna. Grozen dogodek in grozno obdobje. Osredotočam se na to, da sem kar najbolj prisotna in prisebna zaradi otrok.« V nadaljevanju intervjuja je priznala tudi, česa jo je v tem obdobju najbolj strah. »Bojim se bolezni. Veliko sem že doživela v življenju, znašla sem se v številnih ekstremnih situacijah, a sem se naučila preživeti. V svoji glavi imam, da dokler bom zdrava in imam dve roki in dve nogi, bo že nekako.«

Instagram
Momčilo in Ana Uršula Najev kot Janko in Luce iz serije Botri, v kateri naj bi med njima preskočile iskrice, vendar Ana zanika, da bi bila kriva za kolegovo ločitev.

Za Jeleno je to sicer že druga ločitev. Preden je spoznala Momčila, je bila tri leta poročena s hrvaškim podjetnikom Kristijanom Babićem. V prvem zakonu je rodila hčer Loti (13), v drugem pa sina Jakšo (2) in hčer Mašo (4).