Zgodbe

Trije nasveti, kako izbrati pravo zimsko jakno za vašega otroka

Oglasno sporočilo
30. 1. 2023, 15.01
Posodobljeno: 1. 2. 2023, 14.35
Deli članek:

Izbiri kakovostne jakne za zimske dni posvetite dovolj pozornosti.

Hladno in mokro zimsko vreme je za marsikoga prava nadloga, saj izbira zimskih oblačil in obutve marsikomu povzroča nemalo sivih las. Nikakor ni potrebno, da je temu tako. Ko izbirate ustrezno zimsko garderobo za vas in vaše najmlajše, je predvsem pomembno, da se osredotočate na udobje, ne glede na to, ali izbirate zimske kose za vas ali vašega otroka. Nadvse pomembna je tako izbira ustrezne otroške jakne, v kateri bo vaš malček kljuboval nizkim temperaturam, snegu, vlagi in še marsičemu. 

Izberite jakno, ki je nepremočljiva

Ko izbirate jakno za vaše najmlajše, je ključnega pomena, da izberete jakno, ki ne prepušča vlage. Pred nakupom se tako vprašajte, ob kakšni priložnosti namerava vaš otrok nositi jakno in kako pogosto jo namerava obleči. Če izbirate športno jakno, ki jo bo vaš otrok oblekel med zimskimi športnimi aktivnostmi, izberite jakno z membrano, ki ne prepušča vetra in vlage. Na spletni strani Modivo lahko izbirate med številnimi modeli, barvami in vzorci, izberete pa lahko tudi jakno, ki se bo ujemala s hlačami. Izbirate lahko med krajšimi modeli, ali daljšimi plaščki, lahko se odločite tudi za model s kapuco ali brez, izbira je nadvse pestra in primerna za vse starosti in priložnosti. 

Jakna naj bo (predvsem) topla

Pred nakupom se vsekakor prepričajte, da bo jakna dovolj topla za vašega otroka. V primeru, da iščete jakno, v kateri bo otrok dalj časa zunaj, vsekakor poskrbite, da bo jakna dovolj topla in udobna, da se vaš otrok ne bo prehladil. Čeprav so številni svetovalci mnenja, da je potrebno izbrati nekoliko večjo zimsko jakno, vendarle izberite takšno velikost, v kateri bo otroku udobno in ga ne bo ovirala. Jakna je resda nekoliko večja investicija, za kakovostno jakno pa je običajno treba odšteti nekoliko več, zato se prepričajte, da jo bo vaš otrok zares aktivno ponosil. Ko izbirate jakno za zimsko vreme, v kateri bo otroku kar najbolj toplo, poglejte med ponudbo puhovk, saj veljajo za nadvse lahko, toplo in udobno izbiro. Puhovke z naravnim polnilom so običajno na zunanji strani izdelane iz materiala, ki ne prepušča vlage, zato boste s prešito bundo poskrbeli za dvojno udobje vašega malega nadebudneža.

Trendovski videz je dobrodošel

Kdo pravi, da zimska jakna ne more biti tudi trendovska izbira? Pobrskajte po spletni strani Modivo in izbirajte med različnimi modnimi kosi za vas in za vaše najmlajše, s katerimi boste v skladu z zadnjimi modnimi smernicami. V ponudbi so tudi kosi številnih priljubljenih modnih znamk, kot je denimo Liu Jo na Modivo.si, s katero nikakor ne boste zgrešili pri ustvarjanju modnega in ženstvenega sloga. Spletna stran Modivo ponuja kose za vse generacije, priložnosti in modne sloge, izbirate pa lahko med bogato ponudbo oblačil, obutve in modnih dodatkov za moške, ženske in otroke. Čeprav jesen in zima veljata za nekoliko manj priljubljena letna časa, predvsem kar se modnega sloga tiče, pa temu nikakor ni tako. Dokažite sebi in vsem drugim, da sta tudi jesen in zima pravi priložnosti, da popestrite svojo garderobo s trendovskimi kosi in se prepustite modnim smernicam, ki vladajo letošnjo sezono, za nekaj nasvetov lahko pobrskate v prispevku z naslovom Moda nam lahko zelo popestri tudi sive jesenske dni.