Zgodbe

Janina preobrazba: Tkalka dragocenih vezi med ljudmi

Andreja Comino
21. 1. 2023, 07.45
Deli članek:

Janja Urbančič je že dlje časa razmišljala o spremembi videza. Povabila na Janino preobrazbo se je iz srca razveselila ...

revija Jana
Janja Urbančič prej in potem

»Že dlje sem razmišljala o zamenjavi pričeske in oblačil, vendar se kar nisem spravila k temu. Zato sem bila toliko bolj vesela vašega povabila, saj sem čutila, da potrebujem spremembe. Dan, ki sem ga posvetila sebi, crkljanju, uživanju in spoznavanju novih ljudi, je bil zame zelo dragocen,« je povedala Janja Urbančič iz Novega mesta.

Ličenje: Manca Maselj

Stilistka: Brigita Potočki /MJZ Fashion

Kozmetika: Christian Dior

Lasna kozmetika: LITERAM Care line

Pričeska: LITERAM terapevtka Manca Obran Mlakar za LITERAM INSTITUTE  Salon Piskar, Miševa 1, Domžale

Obleka: Cherrry Monday Boutique, Ljubljana

Nakit: Manca – narejeno s srcem

Nasvet frizerke in mojstrice ličenja

Janja je prišla na preobrazbo s suhimi in pustimi lasmi. Želela si je ostati blond. »Po pogovoru sva se odločili, da obdrživa svetle odtenke, saj se s to barvo las najbolje počuti. Ker sem želela doseči videz čim bolj naravne barve las, sem to storila tako, da sem ji naredila dvobarvne pramene – zelo tanke temnejše in svetlejše. Ko so bili lasje posušeni, so se lepo prelivali,« je povedala frizerka Maša. Lase ji je še malo skrajšala ter oblikovala v modno in svežo pričesko. Za še večjo popestritev ji je naredila igrive kodre.

Simpatična Dolenjka je mojstrico ličenja Manco Maselj povprašala za nasvet, kaj ji pristoji in čemu se mora med nakupovanjem ličil obvezno izogniti. Manca ji je priporočila rjavkaste odtenke na vekah, še prej pa ji uredila obrvi. Usta ji je poudarila v temnejši vijolični barvi, kar se je zelo lepo ujelo z Janjino novo barvo las.

Janjo lahko bolje spoznate tekom zgodbe, objavljene v reviji Jana, št. 3, 17. 01. 2023.