Nasveti

Janina preobrazba: Končno čas za razvajanje!

Andreja Comino
5. 2. 2023, 07.00
Posodobljeno: 6. 2. 2023, 12.25
Deli članek:

»Joj, komaj čakam, da se pokažem hčerki in partnerju, ki mu nisem nič povedala, kam grem. Saj ga bo kap!« se je smejala Saša Kolander.

revija Jana
Saša Kolander


Ličenje: Manca Maselj

Stilistka: Brigita Potočki /MJZ Fashion

Kozmetika: Christian Dior

Lasna kozmetika: LITERAM Care line

Pričeska: LITERAM terapevtka Nataša Učakar za LITERAM INSTITUTE  Salon Piskar, Miševa 1, Domžale

Obleka: Trgovina Maks, Ljubljana

»Moja starejša sestra je medicinska sestra. Ko sem videla, s kakšno ljubeznijo in predanostjo pomaga ljudem, ob koncu osnovne šole nisem bila niti za hip v dilemi – to si želim početi tudi sama. Nikoli nisem obžalovala svoje poklicne odločitve. Saj vemo, kakšne so plače v tej branži, a neprecenljivo je, kako lahko ljudem že z enim samim nasmehom polepšaš dan in se potem zaradi njihovega zadovoljstva tudi sam dobro počutiš,« je povedala 42-letna Saša Kolander, ki se je v podporo 18-letni hčerki preselila na drug konec Slovenije. Korenine sta pognali na Obali. 

Sašo lahko bolje spoznate tekom zgodbe, objavljene v reviji Jana, št. 5, 31. 01. 2023.

Nasvet frizerke in mojstrice ličenja

Saša je frizerki Nataši priznala, da ji za obisk frizerskega salona včasih zmanjka tako časa kot denarja. Sedem let se je najbolje počutila s svetlimi lasmi, tokrat pa se je prepustila skrbnim rokam profesionalne Nataše, da jo je zares spremenila in polepšala. »Joj, komaj čakam, da se pokažem hčerki in partnerju, ki mu nisem nič povedala, kam grem. Saj ga bo kap!« se je smejala Saša, ko je odhajala iz salona s popolnoma spremenjeno pričesko.

Novopečena Primorka je mojstrici ličenja Manci Maselj, ki je polepšala že na tisoče maturantk, nevest, poslovnih žensk, pa tudi moških in žensk iz sveta estrade in politike, zaupala, da se za v službo ne liči. »Vedno mi je vroče, potim se, zato bi se mi vse preprosto stopilo. Za posebne priložnosti pa si na trepalnice nanesem maskaro in se že počutim drugače,« je dejala. Manca se je seveda dela lotila profesionalno. Saši je najprej naredila podlago za make up – s korektorjem ji je prekrila nepravilnosti na koži obraza in s pudrom v prahu preprečila, da bi se svetila, nato pa ji je z nežnimi sencami poudarila oči ter z rožnato šminko še usta in lica.

revija Jana
Vabljeni k branju nove številke revije Jana.