Nasveti

RollJet – šolska torba in skiro v enem

PR ČLANEK
15. 8. 2022, 21.57
Posodobljeno: 15. 8. 2022, 21.58
Deli članek:

Si tudi vaš otrok sam pripravi šolsko torbo? Pri tem pa seveda njegova domišljija želi v torbo dodati še kaj več, kot je na seznamu? Vas skrbi, da si bo otrok ob pripravi šolske torbe vanjo zložil preveč stvari in da bo šolska torba pretežka?

PR ČLANEK
RollJet šolska torba tehta le med 1 in 1,4 kg, otroci pa si jo lahko pripnejo na stabilen skiro in peljejo v šolo

RollJet ohranja otroško kreativnost

Ko se otroci lotijo priprave stvari za šolsko torbo, so lahko kreativni. Ni več skrbi o tem, da bi šolska torba bila pretežka. Ker RollJet šolska torba tehta le med 1 in 1,4 kg, otroci pa si jo lahko pripnejo na stabilen skiro in peljejo v šolo, lahko vsaj malo dovolite otrokom kreativnosti pri pripravi materiala za šolo za naslednji dan.

RollJet spodbuja organiziranost

Torba RollJet je zasnovana z mislijo na večstransko uporabnost. V šolsko torbo RollJet si otroci lahko dodajo tudi stvari za popoldanski krožek. Pomembno je, da jih čimprej naučimo, odgovornosti za svoje stvari in to je lahko odličen začetek. Otroci si lahko RollJet vzamejo tudi s seboj na dopust, počitnice. Tako jih naučite, da imajo vedno pripravljene vse stvari in so dobro organizirani.

Šolska torba na skiroju je stabilna

Kako lepo je videti otroka, ko si skrbno pripravlja stvari za v šolo. Torba na skiroju je stabilna. Otrok si jo bo vedno lahko sam zapel in odpel. Ko bo prišel v šolo pa bo šolsko torbo preprosto dalje peljal na kolesih.

Šolska torba RollJet za manj bolečin v hrbtu

Šolske torbe RollJet proizvaja isto podjetje kot stole SpinaliS. Poslanstvo podjetja je ohranjanje zdravih hrbtenic. To je tudi osnova ideja razvoja šolske torbe RollJet. Otroci si zaslužijo svobodno gibanje. Pravzaprav, otroci potrebujejo veliko gibanja za zdrav razvoj. Zaradi prenašanja težkih šolskih torb so lahko otroci utrujeni, ali se jim v hrbtenici pojavi bolečina. Otroci namreč tudi s težkimi torbami tekajo pred šolo, se lovijo.

RollJet je center zabave

S prenašanjem šolske torbe na skiroju omogočimo, da se otroci gibajo varneje. Težo torbe prepustimo skiroju, otroci pa se veliko lažje gibajo. S pomočjo uporabe skiroja se pravzaprav gibajo več. Skiro pa lahko uporabljajo tudi v prostem času na igrišču…

Slovenski patent in izum

RollJet je rezultat več kot 10-letnega truda slovenskega podjetja. Najprej je nastala Ideja, sledilo pa je veliko truda, inovacij, ljubezni do razvoja izdelka, ki bo pomagal mnogim otrokom pri prenašanju težke torbe, na poti v šolo in v šoli.

Šolska torba in skiro iz kakovostnega materiala

Pri izdelavi so uporabljeni visokokakovostni materiali, ki jih najdemo v visokotehnoloških izdelkih in letalski industriji. Gre za trajnostni produkt, saj lahko več kot 95 % sestavnih delov kasneje recikliramo.

Enostavno vzdrževanje

RollJet in torba sta enostavna za vzdrževanje. V primeru okvare ali poškodbe, pa je vsekakor izbira slovenskega izdelka na prvem mestu, saj se lahko obrnete na RollJet servis, kjer vam bodo pomagali ali pa obiščete njihovo spletno stran, kjer najdete video navodila za vzdrževanje, tako da vam bosta torba in skiro služila dolgo.