Alter

Pogovarja se z angeli

Urška Krišelj Grubar
6. 6. 2024, 04.00
Deli članek:

Njene oči govorijo, da vidijo več in globlje. Na eno oko se je rodila slepa, na drugem pa so ji rojenice, ki so jo obdarile z zunanjo in notranjo lepoto, namenile 30 odstotkov. Morda prav od tod pogled v nevidne svetove, ki jih zaznava od malega. Vedela je, da ima njena slabovidnost svoj namen. Vedoželjnost jo je pripeljala do točke, ko pogleda v svet onkraj tudi za vse tiste, ki so se znašli na križpotjih. Na razpolago je vsem, ki začutijo klic, da bi se po odgovore obrnili k angelom in drugim svetlobnim bitjem, s katerim bojda sobivamo.

Marja Bizjak Ažman
Špela Bajt Butko, medijka

Ni pravil, kaj lahko vprašamo angele. Oni nas spomnijo na našo resnico.

Ko sem poklicala Špelo po telefonu, da bi se naročila na pogovor z angeli, s katerimi zna vzpostaviti stik, sem dobila navodilo, da na dan, ko se bova spet slišali, spijem veliko tekočine in imam dobro pripravljeno vprašanje. Vprašam lahko, karkoli želim, ona pa bo vprašanje prenesla naprej. Zdelo se mi je preprosto kot golaž, ampak ko sem pripravljala jasno vprašanje, vendarle ni bilo tako preprosto. Vprašam jih lahko vse, ampak ali res želim vse tudi vedeti? Koliko resnice bom prenesla? Osredotočila sem se na kariero, na zatajene sanje … Špela je rekla, da me moji osebni angeli tako ali tako dobro poznajo, naj bom pa pri postavljanju vprašanja vseeno zelo precizna, ker samo tako bo precizen tudi njihov odgovor. Tisto najpomembnejše, kar bom prejela, pa je, da me bodo spomnili na mojo resnico. Komaj sem čakala dan, ko sem lahko zastavila vprašanje. Bila sem prijetno vznemirjena. Poklicala sem kar po telefonu. Špelino kanaliziranje namreč lahko poteka na daljavo ali pa v živo. Bila sem radovedna, seveda, čutila pa sem tudi odgovornost pred prijateljicami, ki so mi zaupale, da sem neke vrste poskusna zajklja. Ena med nami se je želela povezati s pokojnim bratom, saj se nista poslovila, kot bi si želela, in je imela veliko željo, da bi lahko to popravila.

Marja Bizjak Ažman
Špela Bajt Butko, medijka

Kako se Špela poveže z angeli in drugimi našimi duhovnimi vodniki? 

Za vzpostavitev povezave potrebuje dve ali tri minute. Medtem se lahko nekoliko ziba. Kanalizira z zaprtimi očmi. Pove, da ko vzpostavi povezavo, se ji vedno najprej oglasi svetlobno bitje z »druge strani« in ji preda sporočilo, ki je za osebo, ki sprašuje, pomembno v tistem trenutku. Nobenega pravila ni, kakšno sporočilo bo prejela. Potem jo duhovno vodstvo povabi, da lahko zastavi vprašanja in podvprašanja. Po koncu kanaliziranja potrebuje nekaj minut, da se prizemlji nazaj v ta trenutek na Zemlji. Vsako kanaliziranje se posname in običajno traja od 30 do 60 minut. Kanaliziranje je brezčasno, kar pomeni, da si ga lahko vsakdo ponovno predvaja, kadar začuti, da potrebuje nasvet, vodstvo ali tolažbo. Presenetilo me je, kako dobro so moji angeli res seznanjeni z mojim notranjim svetom, z mojimi mislimi, še neudejanjenimi, o katerih niti bližnji ne vedo nič, angeli pa, kot kaže, da.

Nadaljevanje prispevka si lahko preberete v reviji Jana, št. 23, 4. junij, 2024.

revija Jana
Izšla je nova številka revije Jana. Prijazno vabljeni k branju!