Alter

Astrologi so to že napovedali!

Zbrala: Katja Božič
5. 7. 2016, 00.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Je Brexit začetek konca Evropske unije?

Izid britanskega referenduma je postal večji časopisni naslov od ločitve Charlesa in Diane. Analitiki so na predvečer glasovanja napovedovali majhno razliko v prid nadaljnjega članstva – ali pa morda neznatno v prid odhoda iz unije. Za bolj natančno napoved, so izjavili, bi bilo treba vreči kovanec ali pa vprašati astrologe. Točneje se verjetno ne bi dalo povedati. S pripombo, da so astrologi o tem pisali že prej – in tudi napovedali, pravi astrolog Bern Jurečič! Njega in še tri astrologe smo namreč povprašali, kaj se bo po njihovem mnenju dogajalo po odhodu Anglije iz EU.

Bern Jurečič, astrolog, publicist: EU je preveč ugoden ščit, da bi se ji odrekli

Postavlja se vprašanje, kaj zdaj. Britanci sami trdijo, da je ta referendum nezavezujoč. Postopek se zdaj seli v parlament, kjer bodo razprave vsekakor še trajale. Stanje je še nekoliko bolj zapleteno, ker Škoti in Severni Irci niso za odhod iz EU. Kakor koli že, Velika Britanija je za zdaj še v Evropi, marsikaj o njeni nadaljnji usmeritvi pa bo bolj jasno po jeseni, ko naj bi po lastni odločitvi odstopil proevropsko usmerjeni premier Cameron....(http://www.astrology.si/)

Vojko Kalan, mojster astrologije devetzvezdni KI: Zlahka bi šli na svoje

Slovenci imamo po odhodu iz Jugoslavije že izkušnjo o tem, kako se veliki sistemi odzovejo na izstop iz skupnosti, torej na odločitev ljudi, ki pa so zunaj političnega telesa. Ves čas namreč govorimo, da so ljudje politično telo, vendar v praksi ni tako. Vsi referendumi so bolj igra birokratskega sistema, v tem primeru političnega telesa, ki zelo prefinjeno upravlja ljudi. Ljudje nismo odločilni dejavnik, kadar stvari tečejo po običajnih merilih. Evropska skupnost ima po KI-ju energijo 5, vsa velika podjetja in politične strukture jo imajo....(www.9ki.org, www.9zvezd.com).

Gaia Asta, šamanska astrologinja: Ostali bomo povezani s tržiščem

Anglija, Ovnova država, se je zdaj znašla v res slabem položaju – Mars, vladar Ovna, je retrograden in tudi sicer ima poleti dokaj slabe položaje. Referendum, izveden v najslabšem možnem času, je bil kot naročen za tak izid, torej odhod iz EU. Velika Britanija je bila vedno precej samosvoja in nikoli ni bila prav zares del EU...(www.astrogaia.net)

Talita Taber, terapevtka naravnega zdravljenja, intuitivna djotišinja, usui reiki mojstrica in učiteljica:Ne vidim grožnje Slovenije za izstop

Evropska unija je bila prvotno ustvarjena predvsem za gospodarsko in varnostno sodelovanje. Kar se splošnega sodelovanja med državami tiče, je primanjkovalo prave komunikacije, predolg je bil odziv na vsako problematiko in je bilo preveč netolerance do drugače mislečih, preveč konvencionalen pristop k vsemu. In morda je vladalo pretirano stremljenje, da bi bilo povsod vse enako, kar pa se še nikoli v zgodovini ni obneslo. Največja težava je, da sta se preveč izgubljali kulturna in zgodovinska identiteta vsake države posebej. Kot bi starši hoteli, da so vsi otroci enaki... (talitataber@gmail.com)

Napovedi v celoti preberite v Zarji, 5.7.2016