Revija Jana Revija Lady
Ajda Mlakar

01

Ajda Mlakar

Glorija Kotnik

02

Glorija Kotnik

Nataša Naneva

03

Nataša Naneva

Neisha

04

Neisha

Nina Osenar Kontrec

05

Nina Osenar Kontrec

Nives Orešnik

06

Nives Orešnik

Petra Parovel

07

Petra Parovel

Tara Zupančič

Tara Zupančič

Tara Zupančič

Televizijska voditeljica, manekenka in oblikovalka

Karizme se ne da naučiti ali zamešati posebnih sestavin vanjo

besedilo: Petra Kancler, foto: Tibor Golob

Tara Zupančič, foto: Tibor Golob

Za Taro je fatalnost karizma, posebna vpijajoča energija, ki jo nekdo oddaja ter ki je rahlo skrivnostna nevarnost na prvi, a toplina in navdih, na drugi pogled. Žensko po njenem naredi fatalno zavedanje, da je močna, odločna, izjemna na področjih svojih talentov ter da se zna premikati skozi zrak in ob pravem trenutku v ljudeh vzbudi občutek ljubljenosti, spoštovanja in izjemnosti.

Kdaj pa se sama počuti najbolj fatalno? Takrat, ko res ve, kaj hoče, pravi. Takrat, ko se vse njene misli skupaj z njenimi dejanji spremenijo iz nič v nekaj, ko iz trenutka evforije postanejo stvari očem vidne. Ko besede iz nje govorijo slikovito, kot bi se sproti uresničevale. No, pa tudi takrat, ko ima sveže umite lase, bulerje in usnjenko ter se ji rahlo j… za cel svet, doda s porednim nasmeškom. Medtem ko se najmanj fatalno počuti takrat, ko ne verjame sama vase, še doda. Ko jo povprašamo za skrivni recept njene fatalnosti, kot iz topa izstreli, da recepta ni! Ker se karizme ne da naučiti ali zamešati posebnih sestavin vanjo. Meni sicer, da se fatalni ne rodimo, vendar se zgradimo. Rodimo se z zasnovo in talenti, vendar če ti niso podkrepljeni s trdim delom, učenjem na vsakem koraku in ponižnostjo do vsega, kar je večjega od nas, tega ne bo.

In katero je njeno fatalno orožje? »Ko se prvi vtis združi z drugim. Ko se moja resnost in rahla mističnost preobrazita v nasmeh, preprostost in občutek nežnosti, pomešan z 'gajstnostjo',« razlaga smeje.

Če bi med zvezdnicami morala izbrati najbolj fatalno, bi se težko odločila med Angelino Jolie in Julio Roberts. Jo pa zadnje čase preseneča Lady Gaga, predvsem v svoji »zmešanosti « in izražanju svoje lastne identitete. Med moškimi pa prvo mesto definitivno pripade Johnnyju Deppu. Njeno največje življenjsko spoznanje je, da je najpomembnejše najprej spoznati in imeti rad sebe, šele nato lahko spoznavaš in ljubiš druge. Kar pa seveda pomeni, da je prvi korak, da sebe začneš tudi resnično izražati in te tega ni strah. Da je treba biti hvaležen in ponižen, pa tudi to, da se ni vredno pretirano sekirati za »vsak drek« in življenja jemati preresno. Kajti prav traparije nas oživljajo in pomlajujejo. Ko jo povprašamo po kakšnem njenem fatalnem ritualu, malce premisli, potem pa odvrne, da nasploh nima ritualov, ampak ima raje življenje, nanizano v ogrlico, polno drobnih presenečenj in nepredvidljivosti.

Glasovnica

Glasovanje poteka od 20. aprila do 29. maja 2023.

Vaš glas je bil zabeležen.

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in vam želimo veliko sreče pri žrebu.

Nagradna igra

Izmed vseh, ki boste poslali glasovnico na naš naslov ali svoj glas oddali na spletni strani, bomo izžrebali dvanajst nagrajencev in podelili:

Glitter splash
Dežnik Mercedes Benz

5x

eleganten dežnik Mercedes-Benz

Glitter splash
Sprej Redken One United

7x

Redken One United večnamenski sprej za nego las

Organizatorja prireditve Femme Fatale: Obrazi in Media24; Sponzorji: LifeClass, Mercedez-Benz, Eurospin, PPD Slovenia, Slowatch, s.Oliver, Simčič in comma