Revija Jana Revija Lady
Ajda Mlakar

01

Ajda Mlakar

Glorija Kotnik

02

Glorija Kotnik

Nataša Naneva

03

Nataša Naneva

Neisha

04

Neisha

Nina Osenar Kontrec

05

Nina Osenar Kontrec

Nives Orešnik

06

Nives Orešnik

Petra Parovel

Petra Parovel

Tara Zupančič

08

Tara Zupančič

Petra Parovel

Podjetnica, ustanoviteljica znamke športnih oblačil SWY

Upati si biti to, kar si, in se ob tem dobro počutiti v svoji koži

besedilo: Petra Kancler, foto: Tibor Golob

Petra Parovel, foto: Tibor Golob

Petra meni, da je fatalnost privlačnost, ki ni nujno povezana z zunanjostjo. Je nekakšna posebna energija, nekaj, kar opazimo. Biti samosvoj in ob tem pozitivno vplivati na druge, bi se glasila njena definicija. Žensko naredijo fatalno njena avtentičnost, karizma, drznost in odločnost. Fatalna ženska zna svoj šarm uporabljati za uspehe na področjih, na katere se poda. Oddaja energijo, s katero lahko napolni ljudi okrog sebe. Upa si biti to, kar je.

Najbolj fatalno se počuti, kadar ji uspe srečo in uspeh na osebnem področju prenesti v posel, in obrnjeno. Kadar lahko počne stvari, v katerih resnično uživa, ter ko vidi, da lahko s tem navdušuje tudi druge. »Ko si upam biti jaz, z vsemi svojimi slabostmi, ki se jih ne bojim sprejeti. Ne oziram se več na druge in počnem tisto, kar čutim, da je prav, in ne kar bi drugi mislili, da je prav,« razloži.

Nasprotno se najmanj fatalno počuti, ko njeno samozavest zamajejo mnenja drugih. Ko se trudi biti na vseh področjih 100-odstotna, čeprav ne more biti. Veliko je trenutkov in reči, ki obračajo njeno pot, vendar je ne spremenijo. Iz leta v leto je odločnejša in samozavestnejša. Kajti to je čar rasti! Petra je prepričana, da splošen skrivni recept za fatalnost ne obstaja. Vsaka ženska ima v sebi fatalnost in je lahko za nekoga fatalna. Pomembno je samo, da si dovolimo biti to, kar smo, poslušamo srce in sledimo svojim sanjam. Fatalnost je to, kar čutiš v sebi. Takrat smo najmočnejše in tako nas potem vidi tudi okolica. Njeno fatalno orožje so avtentičnost, iskrenost, smisel za humor in to, da se dobro počuti v svoji koži ter da si upa biti, kar je.

Najbolj fatalna zvezdnica se ji zdi Beyonce – zaradi energije, ki jo oddaja.

Njena največja razvada, ki se ji ni pripravljena odreči (tudi če morda ni fatalna), pa je ... zamujanje, nam smeje zaupa Petra. Za največje zmagoslavje pa poleg družine, ki je na prvem mestu, šteje, da ji je strast do zdravega življenja, njen hobi, uspelo spremeniti v podjetje, ki spreminja tudi življenja drugim. Hkrati pa je zanjo uspeh tudi to, da je premagala svojo nesamozavest, težave s prehrano, ki so se več let zdele nepremagljive. In najpomembnejše življenjsko spoznanje? »Vse, kar delaš, delaj s srcem in takrat so vse sanje dosegljive,« se razneži Petra.

Glasovnica

Glasovanje poteka od 20. aprila do 29. maja 2023.

Vaš glas je bil zabeležen.

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in vam želimo veliko sreče pri žrebu.

Nagradna igra

Izmed vseh, ki boste poslali glasovnico na naš naslov ali svoj glas oddali na spletni strani, bomo izžrebali dvanajst nagrajencev in podelili:

Glitter splash
Dežnik Mercedes Benz

5x

eleganten dežnik Mercedes-Benz

Glitter splash
Sprej Redken One United

7x

Redken One United večnamenski sprej za nego las

Organizatorja prireditve Femme Fatale: Obrazi in Media24; Sponzorji: LifeClass, Mercedez-Benz, Eurospin, PPD Slovenia, Slowatch, s.Oliver, Simčič in comma