Revija Jana Revija Lady
Ajda Mlakar

01

Ajda Mlakar

Glorija Kotnik

02

Glorija Kotnik

Nataša Naneva

03

Nataša Naneva

Neisha

04

Neisha

Nina Osenar Kontrec

05

Nina Osenar Kontrec

Nives Orešnik

Nives Orešnik

Petra Parovel

07

Petra Parovel

Tara Zupančič

08

Tara Zupančič

Nives Orešnik

Model, osebna trenerka

Treba je slediti svojemu bistvu, svojemu poslanstvu, svojemu srcu

besedilo: Petra Kancler, foto: Tibor Golob

Nives Orešnik, foto: Tibor Golob

Nives pravi, da se je njena definicija fatalnosti skozi leta zelo spreminjala. Danes bi rekla, da je fatalnost kombinacija miline, drugačnosti, modrosti, odločnosti, samozavesti, spoštljivosti, prijaznosti in bontona. Zanjo so fatalne tiste ženske, ki jo z nečim navdihnejo in od katerih se lahko nekaj nauči. Takšne, ob katerih si reče, kakšna izjemna ženska! Čeprav je ta izjemnost lahko v povsem različnih oblikah: inteligenca oz. razgledanost, odločnost, neizmerna ljubezen do nečesa, delavnost, poslanstvo …

Sama izžareva največ fatalnosti, ko je v svoji najbolj zdravi obliki ‒ kadar zdravo je, se giba, kadar dovolj spi in je pomirjena z odnosi okoli sebe. Ter kadar sledi svojemu bistvu, svojemu poslanstvu, svojemu srcu. Najmanj fatalno pa se počuti, kadar je njeno telo v slabi formi in kadar je utrujena. Skozi leta se je naučila spoznavati samo sebe, svoje prioritete, poslušati svoj »good feeling«. Verjame, da se vsaka ženska kdaj znajde v slabi koži ali se za trenutek oddalji od same sebe ali za neko obdobje zaide s svoje poti. Njo največkrat zanesejo napačni ljudje, slabi odnosi in velika razočaranja. Skrivni recept njene fatalnosti je, da se popolnoma sprejema takšno, kot je, ter da je ničesar na njej ni sram, da se zaveda svojih slabosti, svojih zmožnosti, talentov, omejitev in da stvari, s katerimi ni zadovoljna, spreminja, se z njimi sooča in jih ne potlači. Zavedanje sebe, sprejemanje sebe in drugih takšnih, kot smo in so, iskrenost in to, da zmeraj izhajamo iz dobrega namena, nas naredi nekako »nedotakljive«.

Njeno fatalno orožje je pomirjenost s sabo in sprejemanje odgovornosti zase, s čimer preideta moč in nadzor nad potekom življenja in ustvarjanjem lastne sreče v naše roke - seveda ne moremo imeti vsega pod kontrolo, ampak že občutek, da delamo največ, kar zmoremo v nekem trenutku, je dovolj. Za svoje največje zmagoslavje Nives šteje doseganje ciljev, ki si jih zada, vendar tudi sposobnost »spuščanja« ciljev in želja, ki morda v nekem trenutku niso izvedljivi in ji v nekem obdobju mogoče niso namenjeni.

Glasovnica

Glasovanje poteka od 20. aprila do 29. maja 2023.

Vaš glas je bil zabeležen.

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in vam želimo veliko sreče pri žrebu.

Nagradna igra

Izmed vseh, ki boste poslali glasovnico na naš naslov ali svoj glas oddali na spletni strani, bomo izžrebali dvanajst nagrajencev in podelili:

Glitter splash
Dežnik Mercedes Benz

5x

eleganten dežnik Mercedes-Benz

Glitter splash
Sprej Redken One United

7x

Redken One United večnamenski sprej za nego las

Organizatorja prireditve Femme Fatale: Obrazi in Media24; Sponzorji: LifeClass, Mercedez-Benz, Eurospin, PPD Slovenia, Slowatch, s.Oliver, Simčič in comma