Revija Jana Revija Lady
Ajda Mlakar

01

Ajda Mlakar

Glorija Kotnik

Glorija Kotnik

Nataša Naneva

03

Nataša Naneva

Neisha

04

Neisha

Nina Osenar Kontrec

05

Nina Osenar Kontrec

Nives Orešnik

06

Nives Orešnik

Petra Parovel

07

Petra Parovel

Tara Zupančič

08

Tara Zupančič

Glorija Kotnik

Deskarka na snegu

Zmagovita kombinacija privlačne energije, karizme in inteligence

besedilo: Petra Kancler, foto: Tibor Golob

Glorija Kotnik, foto: Tibor Golob

Simpatična športnica meni, da je fatalnost usodnost, se pravi privlačna energija, ki se ji ne da upreti, v kombinaciji s karizmo in inteligenco. Sama se počuti najbolj fatalno, ko je zadovoljna s seboj in ji stvari svari, ki si jih zada, uspevajo. Takrat, je prepričana, oddaja najboljšo energijo, je sproščena, samozavestna in počuti se, da lahko premika gore. In najmanj fatalno? Zaveda se, da imamo v življenju vsi dobre in slabe trenutke, in ko njeno splošno počutje in energija nista prava, takrat tudi ni zadovoljna in posledično je tudi težko samozavestna,« je iskrena deskarka na snegu, ki je nastopila že na štirih zimskih olimpijskih igrah, leta 2022 pa celo osvojila bronasto medaljo v paralelnem veleslalomu.

Skrivni recept njene osebne fatalnosti je kombinacija iskrenosti, energičnosti, dostopnosti, vedno pa se tudi trudi na stvari gledati pozitivno.

In njeno osebno fatalno orožje? »Težko ocenjujem sebe, ampak mislim, da je ravno moja energija tista, ki ljudi ne pusti ravnodušnih. Sem zelo dostopna, dinamična, rada pomagam in zabavam ljudi.«

Ko Glorijo povprašamo po njeni največji razvadi, ki se ji ni pripravljena odreči, tudi če morda ni tako zelo fatalna, ji takoj na misel pade nakupovanje ‒ šibka točka marsikatere ženske!

Za svoje najpomembnejše življenjsko spoznanje pa 33-letnica izbere dve misli, ki sta se pri njej izkazali za resnični: da sta trdo delo in vztrajnost poplačana ter da je sreča v majhnih stvareh.

Ko beseda nanese na zvezdnico, ki je po njenem mnenju najbolj fatalna, Glorija najprej pomisli na Angelino Jolie, ki se ji zdi privlačna, karizmatična, inteligentna in čutna ženska. Ob tem je uspešna na različnih področjih, poleg tega pa je mama in premore veliko empatije.

Kaj pa najbolj fatalni moški? »Zame je najbolj fatalni moški moj moški. Zame je bil usoden zaradi svoje inteligence in močne osebnosti. Je zabaven, odgovoren in družinski,« se razneži. Za svoje največje zmagoslavje Glorija na kariernem področju šteje osvojeno olimpijsko medaljo, na zasebnem pa to, da je postala mama ter da se počuti izpopolnjeno, srečno in zadovoljno s svojim življenjem. To je bila od nekdaj njena največja želja.

Odkar je mama, se ji je življenje obrnilo na glavo v pozitivnem smislu, nam zaupa in doda, da je sedaj veliko bolj sproščena, manj načrtuje, prisega na spontanost in živi vsak dan posebej.

Glasovnica

Glasovanje poteka od 20. aprila do 29. maja 2023.

Vaš glas je bil zabeležen.

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in vam želimo veliko sreče pri žrebu.

Nagradna igra

Izmed vseh, ki boste poslali glasovnico na naš naslov ali svoj glas oddali na spletni strani, bomo izžrebali dvanajst nagrajencev in podelili:

Glitter splash
Dežnik Mercedes Benz

5x

eleganten dežnik Mercedes-Benz

Glitter splash
Sprej Redken One United

7x

Redken One United večnamenski sprej za nego las

Organizatorja prireditve Femme Fatale: Obrazi in Media24; Sponzorji: LifeClass, Mercedez-Benz, Eurospin, PPD Slovenia, Slowatch, s.Oliver, Simčič in comma