Revija Jana Revija Lady
Ajda Mlakar

Ajda Mlakar

Glorija Kotnik

02

Glorija Kotnik

Nataša Naneva

03

Nataša Naneva

Neisha

04

Neisha

Nina Osenar Kontrec

05

Nina Osenar Kontrec

Nives Orešnik

06

Nives Orešnik

Petra Parovel

07

Petra Parovel

Tara Zupančič

08

Tara Zupančič

Ajda Mlakar

Radijska in televizjska voditeljica

Fatalka mora ohraniti ženstvenost in milino

besedilo: Petra Kancler, foto: Tibor Golob

Ajda Mlakar, foto: Tibor Golob

Ajda pravi, da je po njenem fatalnost tisti neustavljivi magnetizem, tisto nekaj, kar te hočeš nočeš vleče k osebi. Največji čar fatalnosti je, da jo težko opredeliš, jo pa takoj zaznaš in opaziš. Zanjo je prava fatalka tista, ki ji uspe v tem moškem svetu ohraniti tisto, kar krasi samo predstavnice nežnejšega spola: ženstvenost in milino. Sama pa se najbolj fatalno počuti, ko ji uspe nekaj, za kar je dolgo garala in se trudila. Takrat se počuti naravnost neustavljivo! Medtem ko se najmanj fatalno počuti, ko ima preveč stvari na kupu. V konfuznih okoliščinah se včasih ne znajde najbolje in najbrž takrat tudi njena fatalnost ne pride ravno do izraza, pove smeje.

Ko Ajdo povprašamo po skrivnem receptu njene osebne fatalnosti, odkrito prizna, da na nobenem področju v življenju ne verjame v skrivne recepte. In doda, da je njena zmagovalna formula dosledno delo, dobra organizacija in kanček sreče.

In njeno fatalno orožje? Srčnost! Zna odpreti srce in si pustiti biti ranljiva, nam zaupa. Mogoče se sliši malo kontradiktorno s fatalnostjo, a včasih se prav v naši ranljivosti skriva največja moč!

Njena največja razvada, ki se ji ni pripravljeni odreči, tudi če morda ni fatalna, pa je spanje. Ajda je namreč prava zaspanka, in če je le mogoče, si privošči vsaj osem ur spanja na dan. Glede na to, da so njeni dnevi zelo intenzivni in natrpani, sta počitek in regeneracija nekaj, kar njeno telo in um nujno potrebujeta. Po zelo zahtevnih projektih lahko spi tudi 11 ur ali več.

In njeno najpomembnejše življenjsko spoznanje? Ajdina največja podpornica in zaveznica je bila njena babica, ki se je lani novembra žal poslovila. Vedno ji je govorila: »Če minejo najlepši trenutki v življenju, bodo tudi najslabši. Če ni dobro, samo pomeni, da še ni konec.« Te misli jo potolažijo tudi v najtežjih trenutkih.

Najbolj fatalna zvezdnica po njenem mnenju pa je brez če in ali Monica Bellucci. Ne glede na to, v katerem obdobju jo pogledamo, izžareva posebno energijo, ki pritegne. Je ženstvena, malo skrivnostna in vsekakor usodna. »Pri nas v Zasavju bi rekli, da ima pravi žmoht,« je prepričana Ajda.

Glasovnica

Glasovanje poteka od 20. aprila do 29. maja 2023.

Vaš glas je bil zabeležen.

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in vam želimo veliko sreče pri žrebu.

Nagradna igra

Izmed vseh, ki boste poslali glasovnico na naš naslov ali svoj glas oddali na spletni strani, bomo izžrebali dvanajst nagrajencev in podelili:

Glitter splash
Dežnik Mercedes Benz

5x

eleganten dežnik Mercedes-Benz

Glitter splash
Sprej Redken One United

7x

Redken One United večnamenski sprej za nego las

Organizatorja prireditve Femme Fatale: Obrazi in Media24; Sponzorji: LifeClass, Mercedez-Benz, Eurospin, PPD Slovenia, Slowatch, s.Oliver, Simčič in comma