KDO BO FATALNI MOŠKI 2020?
Sodelujte pri izboru revije Obrazi Avenija in glasujte za svojega fatalnega lepotca!

#1 Franko Bajc
Franko <b>Bajc</b>
#2 Sani Bečirović
Sani <b>Bečirović</b>
#3 Jan Bučar
Jan <b>Bučar</b>
#4 Miha Deželak
Miha <b>Deželak</b>
#5 Jure Košir
Jure <b>Košir</b>
#6 Matjaž Kumelj
Matjaž <b>Kumelj</b>
#7 Boštjan Romih
Boštjan <b>Romih</b>
#8 Dejan Zavec
Dejan <b>Zavec</b>

Med vsemi, ki boste poslali glasovnico na naš naslov, glasovali na Facebook strani Revija Obrazi Avenija ali pa svoj glas oddali na spletni strani svet24.si/fatalnimoski, bomo izžrebali 10 nagrajencev, ki bodo prejeli ekskluzivni paket Kozmetike Afrodita 100% SPA ZEN RITUALS.

10x PAKET IZDELKOV 100% SPA ZEN RITUALS

Osvežilne, lahke, hitro vpojne formule, primerne za nego vseh vrst kože, navdušijo z dragocenimi naravnimi sestavinami. Riževo mleko, izvleček bambusovih vršičkov, riževa moka in številne druge sestavine, ki jih najdemo v izdelkih, nudijo koži vse tisto kar potrebuje ter jo ohranjajo zdravo in srečno. Rižev piling za telo, Light maslo za prhanje in Vlažilni losjon so izdelki, ustvarjeni, dapričarajo edinstveno SPA doživetje v udobju doma!


GLASOVANJE POTEKA DO 31. AVGUSTA 2020

FOTO: Tibor Golob

ORGANIZACIJA: : EVENT24 d.o.o.

Izpolnite svoje podatke in sodelujte v nagradnem žrebanju za bogate nagrade!

Salomon d.o.o. in MEDIA24 sta lastnika blagovne znamke Fatalni moški, ki organizira nagradno igro »Kdo bo Fatalni moški 2020?«. Organizator bo podatke, ki jih sodelujoči v nagradni igri navede pri tej prijavi, ter davčno številko, predložitev katere bo organizator od udeleženca zahteval le v primeru, da je udeleženec v nagradni igri izbran, obdeloval za izvedbo nagradne igre ter za namene neposrednega trženja in obveščanja. V primeru, če bo udeleženec v nagradni igri nagrajen, bo lahko organizator ime in priimek udeleženca objavil tudi v svojih medijih (spletne strani, družbena omrežja).
V času obdelave podatkov ima udeleženec, ki jamči za pravilnost podatkov, pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo nanj, ter do popravka, omejitve obdelave, prenosljivosti ali izbrisa vseh ali posameznih podatkov, skladno z veljavnimi predpisi, in sicer preko op.salomon.si Udeleženec ima pravico do ugovora in do vložitve pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu. Udeleženec lahko od podjetja Salomon d.o.o. in MEDIE24 zahteva, da trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Soglasje za neposredno trženje lahko kadar koli delno ali v celoti ter trajno ali začasno prekliče preko spletne strani op.salomon.si.
Osebne podatke, ki jih organizator zbira izključno za namen izvedbe posamezne nagradne igre, se brišejo po koncu nagradne igre. Ostali pa se hranijo do preklica oz. največ 5 let.