Zdravje

Hollywoodska skrivnost: Popoln dekolte brez nedrčka

MIJA REN / revija Bodi zdrava
11. 5. 2023, 11.45
Posodobljeno: 11. 5. 2023, 12.04
Deli članek:

Poletje prihaja in z njim priložnost, da se ženske pokažemo v poletnih oblekah z vsemi svojimi čari. A kaj storiti, če želimo obleči malce bolj drzno obleko z odprtim hrbtom ali globokim dekoltejem, pa prsi ne stojijo, kot bi si želeli? Rešitev je pravzaprav zelo preprosta, a prav toliko tudi učinkovita.

Slađan Ljubojević
Pred in ob uporabi trika.

Ta rešitev je ena izmed najbolj varovanih hollywoodskih skrivnosti, imenuje pa se Booby Tape ali, povedano zelo preprosto, trak za dvig prsi. Če mu boste dali priložnost, bo lahko postal vaš zvesti pomočnik, vsakič ko boste zaželeli zablesteti v lahkotni poletni obleki, pokazati popoln dekolte v kopalkah ali obleči obleko zgolj brez naramnic, pri kateri bi vam uporaba nedrčka povzročila nemalo stilskih nevšečnosti.

PR
Zasnovano za podporo in dvig prsi

Izdelki Booby Tape so na voljo v  prodajalnah dm.

ZASNOVAN ZA PODPORO IN DVIG PRSI

Booby Tape je posebej zasnovan za zagotavljanje podpore in dviga prsi brez nošenja nedrčka. To je koži prijazen hipoalergeni trak, ki se varno prilepi na kožo in ustvarja naraven videz dekolteja, saj ostaja diskretno skrit pod obleko.

DO POPOLNEGA DEKOLTEGA LE NEKAJ KORAKOV

1. Pripravite kožo. Naj bo dobro očiščena, brez ostankov olja ali losjona na njej.

2. Odrežite trak. Odmerite in razrežite lepilni trak na želeno dolžino glede na slog obleke in raven podpore, ki jo potrebujete. Za obleke z globljim izrezom ali pri večjem oprsju lahko odrežete daljše kose, za obleke z manjšimi izrezi pa krajše. Zaokrožite robove traku, da preprečite njihovo dvigovanje.

Slađan Ljubojević
Prej

3. Nalepite trak. Odlepite hrbtni del lepilnega traku in Booby Tape nalepite na kožo, in sicer od spodnjega dela prsi proti sredini in do želene točke. Medtem ko nameščate trak, prsi dvignite, da ustvarite želeno obliko in podporo. Trak trdno prilepite na kožo in se prepričajte, da je dobro in udobno pritrjen. Postopek ponovite na drugi dojki in pri tem pazite na simetrijo.

4. Prilagodite trak. Zravnajte se in ga prilagodite, če je potrebno. Eksperimentirate lahko z različnimi namestitvami traku, da najdete najudobnejšo in najustreznejšo prilagoditev za vašo obliko telesa in obleko. Prepričajte se, da je trak dobro, a ne pretesno pritrjen, da se lahko udobno premikate in neovirano dihate.

Slađan Ljubojević
Potem: Booby Tape smo na simpatični Ivoni preizkusili za vas tudi mi.

5. Oblecite poletno obleko! Ko je lepilni trak nameščen po vaših željah, lahko brez skrbi oblečete poletno obleko. Booby Tape bo zagotovil ustrezno podporo in dvig prsi ter vam omogočil, da oblečete obleko brez naramnic, z odprtim hrbtom ali globokim dekoltejem. Lahko boste plesale, se gibale in uživale v poletnih aktivnostih, ne da bi vas pri tem skrbelo, da bi se videl nedrček ali da bi se počutili neprijetno.

6. Odstranitev. Trak odstranite previdno, z nežnim vlečenjem od stranskega dela proti sredini. Odlepite ga počasi, da preprečite nelagodje ali draženje kože. Če so na koži ostali ostanki lepila, jih lahko očistite z oljem ali losjonom za telo.

Promocijska fotografija
Glinena maska

BZ NAMIG
Za idealno uporabo traku Booby Tape odstranite po osmih urah.

ZA POPOLN DEKOLTE JE POTREBNA TUDI PRAVILNA NEGA

Za popoln dekolte v svojo dnevno nego dodajte tudi skrb za kožo na dekolteju. S pilingom kožo nežno očistite, da postane gladka. V večerno nego dodajte rabo silikonske maske proti gubam, ki bo zmanjšala gube in preprečila njihov nastanek na dekolteju kot posledico sončenja, naravnega staranja ali spanja na boku. Vsaj dvakrat na teden pa svojemu dekolteju privoščite masko iz rožnate gline, ki bo poskrbela za mladosten videz dekolteja, saj bo kožo navlažila in učvrstila. Pred odhodom od doma ne pozabite na uporabo bronzerja, s katerim lahko še dodatno poudarite dekolte in pričarate videz zagorele kože.

Kako uporabiti Booby Tape, poglejte tudi v videu ...