Zdravje

Konzultacija za zdravljenje raka z onkologi iz tujine

Oglasno sporočilo
15. 4. 2021, 09.09
Posodobljeno: 19. 4. 2021, 12.13
Deli članek:

Rak je med najpogostejšimi boleznimi, ki prizadenejo sodobnega človeka. Zato je bolnike koristno seznaniti, da so jim v tujini na voljo najsodobnejše metode zdravljenja, ki jih v Sloveniji ne izvajajo.

Oglasno sporočilo
HAPPYMED sodeluje z onkološko bolnišnico v tujini, ki je partner Harvard Medical International.

HappyMed
HAPPYMED omogoča operacijo pri vrhunskemu specialistu.

V Sloveniji je onkologija javna zdravstvena dejavnost. Bolnikom z obveznim zdravstvenim zavarovanjem so na voljo metode zdravljenja določene z zakonom, ne pa tudi trenutni vrhunski dosežki medicinske znanosti in tehnologije. Sodobne, vrhunske in najnovejše metode zdravljenja raka lahko bolniki dobijo v tujini, kjer deluje zasebna onkologija, ki paciente zdravi na njihovo zahtevo in proti plačilu.

Kako do zdravljenja raka z najsodobnejšimi metodami?

Stik s svetovno priznanimi onkologi iz tujine lahko sedaj vzpostavite v Medicinski in pravni agenciji, ki deluje pod blagovno znamko HAPPYMED, pri nas referenčni za zdravljenje v tujini. Rakavim bolnikom organizirajo spletno konzultacijo, na kateri jim onkologi pregledajo medicinsko dokumentacijo in podajo mnenje o najboljšem možnem zdravljenju, ki ga trenutno premore svetovna onkološka medicina. V primeru, da je zdravljenje raka pri bolniku možno in ga bolnik potrdi, se to organizira s takojšnjim sprejemom in polno podporo pri organizaciji potovanja v bolnišnico.

Zdravljenje je samoplačniško, obvezno zdravstveno zavarovanje ga v večini ne krije

Zavarovane osebe v Sloveniji nimamo pravice do proste izbire onkološkega zdravljenja in hospitalizacije v tujini na račun obveznega zdravstvenega zavarovanja. To je razlog, da je zdravljenje raka v tujini samoplačniško, hkrati pa olajševalna okoliščina, saj v tujini deluje zasebna onkologija, ki lahko na privatno zdravljenje sprejema bolnike iz celega sveta. Le redko ZZZS odobri ali povrne strošek za sodobno zdravljenje raka v tujini, kar pa v HAPPYMEDU vsakemu bolniku preverijo in opravijo pregled dokumentacije, na podlagi katere ugotovijo ali so v Sloveniji za bolnika izčrpane možnosti zdravljenja v Sloveniji.
Cena sodobnega zdravljenja raka se v tujini giba od deset pa do nekaj deset tisoč evrov in se določi na podlagi plana za vsakega bolnika individualno.

Sprejeti odločitev za svoje zdravljenje

Pravočasno odkrivanje raka, detajlna diagnostika žarišč in bolnikovi bolezni prilagojeno najbolj optimalno zdravljenje, je najboljši pristop za ugodne pričakovane rezultate onkološke obravnave.

S tem ko bolnik izve mnenje tudi tujih onkologov, ki zdravijo z najboljšimi dosegljivimi metodami zdravljenja v svetovni onkološki medicini, lahko tudi lažje sprejme odločitev za svoje zdravljenje. Konzultacijo lahko svetujejo vsakomur, ki bi želel drugo mnenje ter izvedeti najvišjo dosegljivo raven zdravljenja za njegovo rakavo bolezen. HAPPYMED sodeluje z onkološko bolnišnico v tujini, ki je partner Harvard Medical International.

Prijava na konzultacijo in navodila

Rezervacijo konzultacije naredite po telefonu 031 896 220 ali preko e-pošte info@happymed.si.

Več informacij in ceno konzultacije najdete na povezavi Onkologija HAPPYMED in na uradni spletni strani www.happymed.si.

Obiščite tudi naša socialna omrežja, kjer najdete koristne objave in aktualne nagradne igre, HAPPYMED Facebook, HAPPYMED Instagram.

Naročnik oglasa: Medicinska in pravna agencija, posredovanje zdravstvenih storitev in pravne storitve, Natalija Sakelšek s.p., PE: Kidričeva 24a, 3000 Celje