Zdravje

Operacija nosu v HAPPYMEDU s povračilom stroškov za poseg

Oglasno sporočilo
10. 4. 2021, 08.00
Deli članek:

V HAPPYMEDU vam je na voljo funkcionalna operacija nosu (septoplastika) čezmejno z napotnico in povračilom stroškov zdravljenja.

Oglasno sporočilo
Septoplastika in estetska operacija nosu v enem posegu s povračilom za septoplastiko.

Operacija nosu ali rinoplastika je najpogostejša lepotna operacija, ki se opravi na zahtevo in proti plačilu pacientov. Številni pa operacijo potrebujejo zaradi funkcionalnega zdravljenja dihanja, zamašenih nosnic in ukrivljenega septuma. Pri teh se lahko funkcionalna operacija nosu ali septoplastika naredi na napotnico in v HAPPYMEDU čezmejno v zasebni polikliniki v Zagrebu, s povračilom stroškov od Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

SEPTOPLASTIKA IN ESTETSKA OPERACIJA NOSU V ENEM POSEGU

Pacienti, ki se v HAPPYMED naročijo na čezmejno funkcionalno operacijo nosu z napotnico, lahko v istem kirurškem posegu naredijo tudi vrhunsko estetsko operacijo nosu za doplačilo. Združen poseg se pacientom svetuje zaradi kliničnih razlogov, saj večkratne operacije nosu predstavljajo tveganje za zdravstvene in estetske zaplete.

HAPPYMED omogoča ob tem operacijo pri vrhunskemu specialistu otorinolaringologije, estetske kirurgije in kirurgije glave in vratu v moderni zasebni polikliniki v Zagrebu.

Oglasno sporočilo
Izboljšana funkcija in estetika nosu. Brez čakalne dobe. Vrhunska kirurška obravnava.

HappyMed
HAPPYMED omogoča operacijo pri vrhunskemu specialistu.

PREGLED IN OPERACIJA NOSU BREZ ČAKALNE DOBE. UREDITEV POVRAČILA STROŠKOV OPERACIJE TAKOJ PO POSEGU

Septoplastika (septorinoplastika) in druge funkcionalne operacije nosu, ki jih pacient v polikliniki v Zagrebu plača, so predmet povračila stroškov zdravljenja v tujini. Cene posegov so od 1.500 do 3.500 evrov, pri tem je cena odvisna od metode in obsega operacije. Ceno dobi pacient na pregledu.

V HAPPYMEDU izvajajo storitev sestave dokumentacije in zahtevkov za upravni postopek za Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS) za povračilo stroškov operacije nosu in storitev naredijo takoj po posegu. Povračilo stroškov zdravljenja v tujini opravi ZZZS najkasneje v 60 dneh, po statistiki HAPPYMED pa običajno v mesecu dni.

Več o višini povračila povedo v HAPPYMEDU vsakemu pacientu na podlagi izvida od specialističnega pregleda. Storitev je pri njih na voljo že od 75,00 evrov z vključenim DDV-jem!

NAROČILO Z NAPOTNICO. ČE NAPOTNICE NIMATE, JO LAHKO DOBITE

Na čezmejno operacijo in predoperativen pregled se prijavite z napotnico za otorinolaringologa (otorinolaringološki pregled- prvi). V primeru, da napotnice nimate, vam jo v HAPPYMEDU pomagajo urediti. Pogoj za to je, da vam specialist otorinolaringologije na pregledu v kliniki Zagrebu ugotovi, da imate indikacije, ki jih kirurško odpravi septoplastika ali druga funkcionalna operacija nosu.
Po pregledu boste termin za operacijo nosu dobili brez čakalne dobe!

NAROČANJE V ČASU EPIDEMIJE

V času epidemije je naročanje v HAPYPMED na čezmejno zdravljenje in operacije skladno z veljavnimi ukrepi za prehod meje s Hrvaško.

PODATKI ZA NAROČANJE

Za termin takoj jih lahko kontaktirate od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00 ure na 041 980 950, 040 481 233 in info@happymed.si. Več informacij najdete na uradni spletni strani www.happymed.si.

HAPPYMED spremljate tudi na njihovi Facebook strani in Instagramu, saj prirejajo lepe nagradne igre, med katerimi so tudi lepotne operacije.

Oglasno sporočilo
Operacija nosu pri vrhunskemu HAPPYMED specialistu otorinolaringologije v Zagrebu. Poseg je neboleč, hiter in varen.

---

Naročnik oglasa: HAPPYMED, Medicinska in pravna agencija, posredovanje zdravstvenih storitev in pravne storitve, Natalija Sakelšek s.p., PE: Kidričeva 24a, 3000 Celje.