Zdravje

Zakaj je trend razstrupljanja v porastu? Za vas smo priskrbeli izkušnje iz prve roke.

A.Se.
22. 2. 2021, 08.16
Posodobljeno: 17. 3. 2021, 13.38
Deli članek:

Da bi preverili, ali razstrupljanje jeter, če se ga lotimo pravilno, res deluje, smo naše tri bralce Mojco, Damjano in Romana spremljali pri procesu trimesečnega razstrupljevalnega tretmaja. Po končanem tretmaju smo jih povprašali o njihovih rezultatih in zadovoljstvu.

Po opravljenem razstrupljanju se Roman počuti boljše kot prej, kot pravi, pa je najbolj navdušen nad izgubo kilogramov, ki se jih prej nikakor ni mogel znebiti: »Najbolj pozitivna stvar je prav izguba teže, saj sem že dlje časa na teži okrog 90 kg, ko pa sem na tehtnici zagledal 85 kg, sem bil izjemno vesel.« Z rezultati je zelo zadovoljen, zato bo razstrupljanje vsekakor še ponovil. Ker se je na lastnih izkušnjah prepričal o delovanju razstrupljanja, pa je le-to že priporočil tudi svojim prijateljem oz. znancem.

Osebni arhiv
Roman je s pomočjo trimesečnega razstrupljanja izgubil pet kilogramov.

Tudi Mojca je z rezultati razstrupljanja zelo zadovoljna. »Moja prebava se je stoodstotno uredila, izginila pa je tudi napihnjenost. Pozna se mi tudi dvig energije – čez dan nisem več tako utrujena in lažje poskrbim za vsakodnevna opravila.« Kot pravi, se je razstrupljanja lotila že večkrat prej, a nikoli ni bilo učinkovito, dokler ni poskrbela za pravo kombinacijo zdravilnih učinkovin in ga izvajala polne tri mesece. Zaupala nam je tudi, da bo po trimesečnem razstrupljanju z le-tem nadaljevala; ker je zaradi težav z jetri pred kratkim izgubila enega od staršev, bo upoštevala priporočila strokovnjakov, naj ob večjih težavah razstrupljanje podaljšamo tudi do šestih mesecev.

Osebni arhiv
Mojca je navdušena nad rezultati razstrupljanja; njena prebava je zdaj stoodstotno urejena.

»V primerjavi s prej najbolj opažam spremembo pri prebavi, saj je postala zelo redna,« je povedala Damjana, in dodala: »Z rezultati razstrupljanja sem zelo zadovoljna in mislim, da bi moral vsak narediti kuro.« Po treh mesecih se počuti super, tako kot Mojca pa je tudi Damjana opazila dvig energije; kot pravi, se zjutraj zbudi bolj spočita in naspana. »Vsekakor bom razstrupljanje ponovila vsaj enkrat na leto, verjetno takoj po kakšnih praznikih, ko jemo več težke hrane.« Nad rezultati razstrupljanja je bila tako navdušena, da se ji je pri njenem tretmaju pridružil tudi njen mož. »Vsekakor bi vsakemu priporočila kuro razstrupljanja,« še dodaja.

Osebni arhiv
Vsakdo bi moral narediti kuro razstrupljanja, pravi Damjana.

Kot potrjujejo tudi zgodbe naših bralcev, je razstrupljanje jeter zelo dobrodošlo za povrnitev energije in vitalnosti ter ureditev prebave. Jetra so namreč glavni presnovni organ v našem telesu, zato jim moramo zagotoviti podporo, da si lahko opomorejo od vseh naporov, ki so še povečani zaradi vseh strupov, ki jih s sodobnim življenjskim slogom vnesemo v telo.

Za razstrupljanje jeter se že tradicionalno uporablja pegasti badelj, za celostno podporo razstrupljevalnega procesa pa uporabimo še druge ustrezne zdravilne učinkovine, kot sta golostebelni sladki koren in indijska kosmulja. Prvi bo med samim razstrupljanjem podprl imunski sistem, z izvlečki indijske kosmulje pa bomo uredili prebavo, kar je nujno za to, da je razstrupljanje uspešno. V procesu razstrupljanja pa so dobrodošli tudi antioksidanti, kot so vitamini B kompleksa ter vitamin E.

Pri izbiri ustreznega izdelka za razstrupljanje je pomembno vedeti tudi, da hitre rešitve, ki vam rezultate obljubljajo v le nekaj dneh, ne bodo delovale, saj jetra za učinkovito obnovo potrebujejo vsaj tri mesece. Pomembno je, da vaš pripravek za razstrupljanje zaužijete ob hrani, saj so takrat jetra najbolj obremenjena. Da bodo jetra podprta enakomerno skozi dan, pa izberite izdelek z večkratnim dnevnim odmerkom.

Na trgu je veliko rešitev za razstrupljanje jeter, zato vam priporočamo, da se pri izbiri najprimernejšega za vas odpravite v lekarno, kjer vam bodo farmacevti znali pravilno svetovati. Če pa izdelek kupujete po spletu, pa obiščite spletno lekarno, kjer so rešitve potrjene in podprte s preverjenimi informacijami iz znanstvenih študij. Pri kupovanju na spletu preverite tudi, če so aktivne učinkovine v pripravku standardizirane; torej ali je v vsakem odmerku enaka, točna količina. Samo s premišljeno izbiro boste namreč poskrbeli za ustrezno zaščito in regeneracijo jeter ter tako vašemu telesu povrnili energijo in vitalnost.