Zdravje

Z zanemarjanjem sebe je konec, obstaja Holistic D3

Promocijsko sporočilo
14. 12. 2020, 10.00
Posodobljeno: 16. 12. 2020, 15.51
Deli članek:

Pomanjkanje vitamina D po svet svetu in tudi v Sloveniji je zelo pogosto - izjemno nizko vsebnost D-vitamina v krvi ima kar okoli milijardo ljudi.

Shutterstock
Vitamin D

Večina ljudi se pomanjkanja D-vitamina namreč ne zaveda, saj so simptomi lahko dolgo časa skriti in jih s pomanjkanjem ne povezujemo. Mnogi jih ne prepoznajo, kljub temu da zelo pomembno vplivajo na kakovost življenja.

Gre za pogosta obolenja in okužbe, utrujenost, bolečine v kosteh in hrbtu, težave z zobmi, počasno celjenje ran, izguba kostne gostote, izpadanje las, bolečine v mišicah, depresijo …

Ker vitamina D s hrano ne moremo zagotoviti dovolj, strokovnjaki svetujejo, da za boljšo kakovost življenja in dobro delovanje organizma redno uživamo prehranska dopolnila vitaminov in mineralov z visoko vsebnostjo hranil, posebej je priporočen Vitamin D3.

V Sloveniji je blagovna znamka Holistic poskrbela za tekoče prehransko dopolnilo Vitamin D3 in K2 z izjemnim učinkom medsebojnega delovanja in dopolnjevanja vitaminov D in Km, z okusom vanilije za odrasle in tekoče prehransko dopolnilo D3 z okusom gozdnih sadežev za otroke.

Pomanjkanje vitamina D nosi tudi ljudsko ime 'zanemarjanje sebe'. Opravičila, da bi se zanemarili, z D3 s holistic.si, torej ni več.