Zdravje

»Prej sem imela čisto drugačno življenje.«

A.Se.
13. 11. 2020, 10.01
Posodobljeno: 17. 3. 2021, 13.37
Deli članek:

Devetinštiridesetletna Damjana, nagrajenka priporočenega trimesečnega tretmaja za razstrupljanje jeter, je po spremembi življenjskega sloga začela opažati občutne spremembe pri svojem počutju in telesu.

Zaposlena je v kontaktnem centru, kjer ob delu večino časa presedi za računalnikom. Ker dela s strankami, je njeno delo stresno, saj je, kot pravi »čedalje več nezadovoljnih strank, sploh v teh časih, tako da je stres vsekakor prisoten«.

Njen delavnik je dopoldanski, enkrat na mesec pa gre tudi na popoldansko dežurstvo. V prostem času se trudi čim več časa preživeti z družino in prijatelji, rada hodi na potovanja in izlete, v svoj vsakdan pa poizkuša vnesti tudi čim več športnih aktivnosti in gibanja.

Damjana pravi, da se ji je začela kazati zamaščenost jeter, predvsem skozi utrujenost, ki jo opaža v zadnjem času. V zadnjih petih letih, odkar je spoznala partnerja, se je njen življenjski slog namreč zelo spremenil. Pred zvezo je imela veliko več časa, ki ga je lahko posvetila skrbi zase in za svoje zdravje - veliko več se je gibala in tudi veliko bolj zdravo jedla. Odkar je v zvezi, pa je gibanja manj in več časa preživi doma s partnerjem. »Hkrati pa so se začele pojavljati težke večerje, sladkarije … skratka čisto drugačna hrana, kar se mi je začelo poznat – postala sem bolj utrujena, obema s partnerjem se je povečala tudi telesna teža«.

Damjana se veseli priložnosti za izvedbo priporočenega trimesečnega razstrupljanja jeter, ki bo dobrodošel podporni ukrep tudi k dvigu njene energije in zmanjšanju telesne teže.

Kot pravi, se je za razstrupljanje odločila, ker računa, da ji bo razstrupljevalni program pomagal odstraniti strupe iz jeter in telesa in se ji tako pomagal spopasti z utrujenostjo ter da ji bo pomagal ohraniti njeno zdravje. Redno trimesečno razstrupljanje, skupaj s koraki k bolj zdravemu življenjskemu slogu, bo Damjani in vsem s podobnimi življenjskimi izzivi pomagalo tudi okrepiti celoten organizem.