Zdravje

Vsak dan nekaj dobrega: Pivka perutninarstvo že 60 let

P. S.
5. 5. 2020, 09.37
Posodobljeno: 5. 5. 2020, 10.12
Deli članek:

Se imate radi? Potem boste previdno izbirali hrano na krožniku, ki predstavlja naše pogonsko gorivo. Od tega je namreč odvisno, kako se boste v svojem telesu počutili. Izbirajmo najboljše!

Pivka
Kaj dobrega si boste privoščili danes?

Kakovostna hrana je ključnega pomena
Slovenci imamo v svoji kulturi prehranjevanja v veliki meri zelo močno zavest, da je pomembno kupovati domače izdelke in s tem podpirati slovenske kmete, proizvajalce, predelovalce in vse tiste, ki skrbijo za to, da imamo državljani vedno dostop do kakovostne hrane na policah svojih trgovin. Tudi država pomaga pri tem, da se ideja krepi, saj vsako leto razvija nove projekte, s katerimi vse deležnike v verigi prehrambne industrije podpira tako na finančne kot tudi pravne načine. Vedno več ljudi se zaveda tudi pomembnosti zdrave prehrane za zdravje, vendar se kljub vsemu še vedno vse preveč oklepajo hitrih rešitev, ki so v danem trenutku cenovno najugodnejše, kar velikokrat pomeni, da so polne aditivov in vsebujejo druge manj zdrave sestavine (preveč nasičenih maščob, soli, sladkorja in podobno) in pogosto tovrstni načini prehranjevanja na dolgi rok predstavljajo zdravstvena tveganja.

Katero meso izbrati?
Če posegamo po pravih, zdravih kosih mesa in izdelkih slovenskega preverjenega porekla, smo lahko prepričani, da meso ne vsebuje antibiotikov in drugih škodljivih dodatkov. Kratke dobavne poti, stroga zakonodaja, sledljivost in nadstandardni nadzor zagotavljajo naravno svežino, dober okus in zdravje, brez dodatkov. Jed je zaradi polnosti okusa odlična že sama po sebi! 

Ko izbirate pravo hrano, izberite najboljšo
Za vse naše okusne obroke že 60 let išče vedno nove rešitve priznano slovensko podjetje Pivka. Usmerjeni v najvišjo kakovost, varnost ter sledljivost mesa in izdelkov stopajo po poti inovativnosti in številnih certifikatov. Vse z razlogom, da ponudijo na naših krožnikih vsak dan nekaj res dobrega, domačega - kulinarični užitek ob vsakodnevnem prihranku časa! 

Pivka
Mini burgerčki so kot nalašč za hiter in okusen obrok!

CERTIFICIRANA KAKOVOST
Pivka perutninarstvo se ponaša s številnimi inovacijami. Slovenskemu trgu je prva ponudila piščančje meso in izdelke, ki se ponašajo scertifikatoma vir selena in maščobnih kislin omega 3 iz naravnega vira prek krme z lanenim semenom.

Naj bo na krožniku vsak dan nekaj dobrega: 

Ob ponedeljkih naj se dan začne z nostalgijo. S sendvičem, v katerem ne manjka Piščančjih prsi Pivka, ki so brez glutena, ojačevalcev arome in soje. 

Torek obeta slasten burger s Pivka posebno salamo vir selena, s certifikatom Višje kakovosti. 

Sreda se popestri s solato, ki se ji lahko doda popečen piščančji file ali skušine dobrote iz morja.

Ne pozabi na četrtkovo malico in aktiven #pivkamoment ter na žaru popečeno piščančjo hrenovko Pivka, s certifikatom višje kakovosti.

Petek je dan za odlično pripravljeno jed Pivka piščančje meso s šparglji in panceto.

Sobota to velja izkoristiti za urbani piščančji žar na balkonu: piščančje čevapčiče, pleskavice in nabodala.

Nedelja je dan za praznovanje: zjutraj jajca in Piščančje pečene prsi, za kosilo pa tradicionalna juha z rezanci, pražen krompir ter hrustljavi Piščanec pripravljen za peko Pivka, ki je že v embalaži za peko in vedno lepo zadiši iz domače pečice.

Pivka
Pivka narezki vas bodo preprosto navdušili!

Ste za Pivkino piščančjo posebno salamo?
To je zagotovo super izbira, saj je salama slovenskega porekla, je okusna in predstavlja pomemben vir selena in nosi kar dva certifikata nacionalne sheme kakovosti: Višja in Izbrana kakovost, ki ju podeljuje neodvisni certifikacijski organ Bureau Veritas., saj je vir selena, ki dokazano vpliva na imunski sistem in ščitnico. Je tudi brez, glutena soje in ojačevalcev arome! 

Za tiste lahkotne okuse pa priporočamo narezek salame: Piščančje pečene prsi
Pivkine piščančje prsi so kot nalašč za tiste, ki želite uživati slastno in lahkotno hkrati! Piščančje prsi Pivka so preverjenega porekla, praktično pakirane ter najboljša izbira zame, zate in za vso družino: manj maščob, veliko beljakovin, še več okusa.

Pivka
Preprosto najokusnejša izbira iz Pivke!

Pivka perutninarstvo se zavzema za najboljše že 60 let 

Sredi narave še danes občutimo moč, ki so jo nekoč čutili tudi naši očetje po dobro opravljenem delu, ko so zgolj iz bogastva narave in z delom svojih rok ustvarjali najboljše dobrote za svojo družino. Za vas in za skrb po dobrem že od leta 1959 skrbi Pivka. Desetletja uspešnega sodelovanja s slovenskimi rejci – družinskimi kmetijami, ob iskanju najboljšega iz narave ter zaradi skrbne priprave izdelkov, ji danes zaupajo generacijo uporabnikov. Prepoznavnost se kaže v priljubljenosti izdelkov višje kakovosti, med katerimi še posebej izstopajo piščančji čevapčiči, pleskavice ter drugo piščančje meso za peko in žar, hrenovke, piščančje prsi in posebne salame. Bogata izbira izdelkov omogoča neskončno število prijetnih doživetij ob domači družinski mizi.

Oglasno sporočilo