Zdravje

Tanja priznava: ”Ta del Kmetije se pri meni ne bo ponovil nikoli več!”

Oglasno sporočilo
20. 2. 2020, 14.00
Posodobljeno: 20. 2. 2020, 14.16
Deli članek:

Čeprav je od nekdaj veljalo, da delo na kmetiji premaga marsikatero vadbo in tako pozitivno vpliva na splošno počutje, pa udeleženka Kmetije, Tanja Balabanič, razkriva resnico o tem, kako je občutila posledice bivanja na Kmetiji in zakaj so bile hujše, kot je kdajkoli pričakovala.

Tanja se je mnogim vtisnila v spomnim že na prvi dan prihoda v Kmetijo, ko je urejena in v lahkotni poletni oblekici stopila pred kamere in navdušila s svojo izklesano postavo.

“Že tri leta obiskujem crossfit vadbo vsak teden, vsaj 2-3ure. Z vstopom v Kmetijo so se vadbe prenehale, popolnoma pa se je spremenil tudi moj način prehranjevanja. Žal ne v smer, ki bi ustrezala meni,” z nasmeškom doda Tanja, ki prisega, da nikoli več ne bo jedla ajdovih žgancev, mineštra pa se še dolgo ne bo znašla na njenem krožniku.

Suhica, ki ne prenese zelenjave in obožuje hitro hrano

Tekmovalka, ki že od malih nog ne je zelenjave in ne pije mleka, je v času oddaje spremenila svoj življenjski stil, a pravi, da ga je po koncu snemanja že opustila in se vrnila nazaj k stari ljubezni - hitri prehrani. Ta ji več kot očitno ne pušča posledic, saj Tanja uspešno klesti kilograme z aktivno vadbo in treningi.

“A ni bilo vedno tako,” dodaja. “Po koncu oddaje sem čutila, da je moje telo drugačno, bolj mehko. Kljub aktivnostim na kmetiji se je izgubila čvrstost, posledice snemanj pa sem začela opažati tudi na koži in počutju. Tako grozno se pravzaprav še nikoli nisem počutila, tega res nisem pričakovala.”

Kako ji uspe ohranjati takšno postavo?

Odločila se je, da se takoj po izstopu vrne v telovadnico. Kljub močni želji po telesu kot ga je imela nekoč, je šele po dveh mesecih uspela narediti intenziven trening kot nekoč. Vendar stvari niso stekle, kot si je zamislila.

“Nikakor se nisem mogla znebiti napihnjenosti in občutka ohlapnega telesa, stres je pustil tudi ogromno drugih posledic. Potem sem enkrat enostavno poskusila edinstveno kombinacijo in nekaj se je premaknilo. Prvič po dolgem času je napihnjenost splahnela in dobila sem motivacijo za trening.”

O kakšni kombinaciji govori Tanja?

Tanja je preizkusila dva top izdelka za hujšanje iz linije SlimJOY. Eden od njiju je WaterOut Extreme. “To je naravni diuretik in tudi glavni “krivec”, da sedaj končno spijem dovolj tekočine in, kar je najboljše, vso odvečno vodo lepo odstrani iz telesa.”

Priznati pa moram, da takšnih rezultatov ne bi dosegla brez napitka Bootburn Active, ki mi daje vso potrebno energijo za trening, hkrati pa še bolj intenzivno kuri maščobe v telesu in ga tako še hitreje oblikuje. "Nisem še čisto pri svojih kilogramih, a mi gre s pomočjo tega paketa zelo, zelo dobro. Res, navdušena sem.”

Tanja je za svoja najljubša SlimJoy izdelka, posebej za bralce Sveta24 uredila BREZPLAČNO DOSTAVO. Pohitite, akcija je omejena.