BLAGODEJNO VALOVANJE

Uspešno zdravi alergije in mnoga kronična obolenja

T.D.
18. 1. 2020, 11.04
Deli članek:

Gre za alternativno metodo zdravljenja različnih bolezni, težav in alergij, ki nekaterim pomaga bolj, nekaterim manj, nekaterim pa, žal, sploh ne.

Dreamstime
Med diagnostiko in terapijami pacient sedi ali leži.

ALERGIJE

Mnogo bolnikov z alergijami oziroma različnimi intolerancami se je prepričalo o uspešnem učinkovanju bioresonance. Predvsem zdravljenje alergij se je izkazalo za zelo uspešno.

KRONIČNE BOLEZNI

Pomaga lahko bolnikom z atopičnim dermatitisom, kroničnimi prebavnimi težavami, presnovnimi obolenji, limfnimi zastoji, revmatoidnimi težavami, psihosomatskimi boleznimi in drugimi težavami.

OKREVANJE

Mnogi se za zdravljenje odločijo zgolj zaradi preprečevanja bolezni, pred operacijo in po njej za hitrejše celjenje ran, po kemoterapiji, da bi okrepili vse organe, in iz drugih razlogov.

Vse, kar nas obkroža, od kamna do drevesa ali našega telesa, ima lasten frekvenčni vzorec. In že smo pri ključu razumevanja bioresonance. Dr. Franc Morell ter inženir Erich Rasche sta v začetkih 70. let prejšnjega stoletja naredila prvo napravo, ki je bila sposobna brati te frekvence, ali natančneje, biološko elektromagnetno valovanje celic organizma, snovi, alergenov, ter ga zapisati in potem bodisi okrepiti ali izničiti v telesu bolnika. Kakor zagotavljajo proizvajalci teh naprav, je zdravljenje z bioresonanco povsem neagresivno in brez stranskih učinkov, čutite lahko le prehodno utrujenost.

Kako pravzaprav deluje?

Bioresonanca je mehanizem, ki omogoča, da se biofrekvence naših celic ujemajo ali da so zelo podobne frekvencam, ki izvirajo iz nekega zunanjega vira. Celicam našega organizma omogoča, da se uglasijo in vzpostavijo ravnovesje. Bioresonanca je torej alternativna metoda zdravljenja različnih bolezni, težav in alergij. A kot pri vseh vrstah medicine nekaterim pomaga bolj, nekaterim manj, nekaterim pa, žal, sploh ne.

Kako poteka terapija?

Med diagnostiko in terapijami pacient sedi ali leži, po prevodnih elektrodah na rokah in/ali nogah pa se lastne informacije telesa skozi različne filtre usmerijo v bioresonančno napravo, kjer se prek impulznih ojačevalnikov in filtrirnih postopkov izvede diagnostika in po potrebi nastavi primerna metoda zdravljenja po načelih bioresonance, homeopatije, tradicionalne kitajske medicine, v skladu s predpisanimi standardi in postopki. Tako organizem s pomočjo naprave in z lastno močjo spet vzpostavi ravnovesje. Diagnosticirane poškodbe, spremembe, okvare, motene energijske tokove ali degeneracije organov nato zdravijo s terapijo z bioreosonančno napravo.