Zdravje

Neplodnost tudi v letu 2019 ostaja velik tabu

Oglasno sporočilo
17. 10. 2019, 10.55
Posodobljeno: 17. 10. 2019, 11.08
Deli članek:

Lepo vabljeni na 1. konferenco o neplodnosti

O tej temi se na glas in javno skoraj ne govori. Ljudi želimo spodbuditi, da spregovorijo o neplodnosti, saj se tako lahko lažje soočimo s situacijo, ki nas bremeni. Na dogodek smo povabili različne zanimive govornike, ki so polni znanja in so za vas pripravili tematsko predavanje. Po vseh predavanjih bodo tudi na voljo za različna vprašanja.

Soočimo se z neplodnostjo

Na konferenci bomo spregovorili bomo o stiskah, s katerimi se soočajo neplodni pari na poti do starševstva in zakaj je soočenje z neplodnostjo pri parih, ki jim ne uspe zanositi, tako pomembno. Z vami bomo delili tudi podatke o tem, kam se uvršča Slovenija v primerjavi z ostalimi evropskimi državami po uspehu zdravljenja neplodnosti in kakšne so novosti na področju zdravljenja neplodnosti.

Za koga je konferenca primerna?

Dogodka se lahko udeležite vsi, ki bi radi izvedeli kaj novega in razširili svoje znanje. Če imate težave z neplodnostjo ali pa se pripravljate na naraščaj, boste izvedeli veliko koristnih informacij, ki vam bodo v pomoč na novi življenjski poti. Prav tako je dogodek namenjen vsem, ki radi vlagajo v svoje zdravje, odlično počutje in skrb za svoje telo. Če želite dobiti odgovor na svoje vprašanje, bodo naši govorniki odgovorili na vse vaše dvome in vam priskočili na pomoč s svojim znanjem.

Zakaj bi morali na dogodek?

Ker želimo, da se ljudje tudi o tej temi začnejo pogovarjati brez strahov in ker boste dobili konkretne odgovore na vsa vprašanja. S pogovorom je vedno vse lažje, naše upanje in pozitivna naravnanost se izjemno povečata, ko smo obdani z ljudmi, ki se srečujejo s podobnimi vprašanji kot mi sami. Nikoli ne prepozno, da prosimo za pomoč in nasvet ter poslušamo še druga mnenja, ki nam lahko razkrijejo marsikaj novega.

Kdo so govorci?

Dogodek smo dolgo in skrbno načrtovali, saj smo želeli izbrati raznolike govornike, ki bodo pokrili vsa pomembna področja povezana s tematiko neplodnosti. Z vami bodo tako najbolj znani in uspešni strokovnjaki iz področja ginekologije, povabili pa smo tudi predavatelje, ki dobro vedo, v kakšni stiski se lahko znajdejo pari, ki imajo težave pri zanositvi. Predavatelji vam bodo s svojimi izkušnjami pomagali in vam predstavili več različnih vidikov ter rešitev, ki so trenutno na voljo. Seveda pa nismo pozabili tudi na duševno zdravje in kakšen vpliv ima lahko stres ter depresija pri soočanju z neplodnostjo. Tudi o tem bomo skupaj spregovorili in se osredotočili na medsebojne odnose in vsakodnevno sproščanje. 

Z nami bodo:
?? Prof. dr. Veljko Vlaisavljević, dr. med., slovenski zdravnik ginekolog in univerzitetni profesor
?? Predstojnica prof. dr. Eda Vrtačnik - Bokal, dr. med., specialistka ginekologije
?? Sanela Banović, doktorica medicine in predavateljica
?? Nataša Banko, specialistka kliničnega psihološkega svetovanja
?? Katja Gaspari Leben, oblikovalka in promotorka kampanje Spregovorimo o neplodnosti
?? Tamara Fortuna, blogerka in lastnica portala Srečna.si

OBVEZNE PRIJAVE!
VSAK UDELEŽENEC PREJME DARILO V VREDNOSTI 100 EUR!
Prijava na dogodek je zaradi omejenega števila mest obvezna.
Prijave potekajo na spletni strani: landing.vitanoval.com
Več podrobnosti o dogodku: https://www.facebook.com/events/953844751631001
V primeru dodatnih vprašanj, nas lahko kontaktirate na:
✉️ maja.lamovsek@hype.si ali
? 070 108 063