Zdravje

Znanost nad odvečne kilograme

Oglasno sporočilo
3. 9. 2019, 14.43
Posodobljeno: 3. 9. 2019, 15.34
Deli članek:

Znanstveniki so končno iznašli enostaven in učinkovit način izgube telesne teže tudi brez spremembe življenjskega sloga.

Razvili so formulo za INSTA-SLIMM kapsule, ki učinkovito pripomorejo k absorbciji maščobe, katero razbije in odstrani vse toksine iz telesa. Previsoka teža se zmanjša, spodbuja presnovo in zavira apetit, kar omogoča postopno izgubo kilogramov brez dodatne telesne aktivnosti ali omejevanja hrane.

Promocijsko gradivo
Najnovejši recept za učinkovito hujšanje: kapsule SLIMM-FIT!

SLIMM-FIT KAPSULE SO IDEALNA REŠITEV TUDI ZA VSE TISTE, KI SE REDNO UKVARJAJO S TELESNO VADBO IN BI RADI OHRANILI TOP POSTAVO.

V TEM PRIMERU ZADOŠČA ŽE ENA KAPSULA PRED VADBO, KI VAM BO IZDATNO POVEČALA ENERGIJO IN POMAGALA TOPITI MAŠČOBO NA ŽELENIH MESTIH. XXL PAKIRANJE PA ZADOŠČA ZA CELO 4 MESEČNO UPORABO.

Ena izmed prvih uporabnic SLIMM-FIT kapsul nam je poslala tole sporočilo:

Sem Marija iz okolice Murske sobote,stara 54 let. Pri treh otrocih in manjši kmetiji nikoli nisem imela časa, da se posvetim sebi in moji postavi. Z leti se je nabralo veliko odvečnih kilogramov in vse to je vplivalo na moje počutje in pa tudi psiho. Poizkusila sem več raznih izdelkov za hujšanje, vendar sem vedno obupal, ker rezultatov ni bilo. Na nekem forumu sem prebrala o kapsulah Slimm-fit, ki naj bi bile učinkovite in sem naročila, da vidim, če je to res. Kar sem takoj opazila je, Slimm-fit res poveča energijo, imela sem več volje in lažje sem prenašala vsakodnevne napore. Nato sem opazila , da manj pojem kot prej, pa nisem bila lačna. In že po prvem tednu je tehtnica pokazala 3 kg manj. Sedaj jem kapsule 2x na dan že tretji mesec in rezultati so vidni že po sliki, tehtnica pa kaže 17 kg manj. Zelo sem vesela vsega tega, kajti nisem pričakovala, da mi bo uspelo.

Marijo smo za prijazno pismo in slike nagradili s celoletno zalogo kaspsul SLIMM-FIT.

Zaupajte nam tudi vi svojo zgodbo in slike o svojem napredku pri izgubi teže (na email:prodaja-marketing.si), mi pa vas bomo nagradili z celoletno zalogo kapsul SLIMM-FIT.

www.i-marketing.si

Na trgu lahko najdete cel kup shujševalnih tablet, ki imajo vrsto neznanih sestavin, od katerih je bolj malo učinka. Kapsule SLIMM-FIT pa vsebujejo zavidanja vredne sestavine v visokih koncentracijah, ki: 

• zavirajo apetit
• povzročajo izjemno hitro hujšanje
• pospešeno in učinkovito topijo maščobo
• bistveno povečajo energijo
• pospešujejo presnovo
• odstranjujejo odvečno vodo iz telesa
• so iz naravnih sestavin

Promocijsko gradivo
Najnovejši recept za učinkovito hujšanje: kapsule SLIMM-FIT!

V TEJ POSEBNI PONUDBI SO NA VOLJO SLIMM-FIT KASULE V XXL PAKIRANJU -120 KAPSUL ZA ISTO CENO – 39,90 EUR – POŠTNINA JE BREZPLAČNA.

XXL PAKIRANJA ZADOŠČA ZA NAJMANJ 2 MESECA UPORABE

POSEBNA PONUBA VELJA DO 5.9.2019

www.i-marketing.si

Skrivnost kapsul SLIMM-FIT niso samo sestavine! Kaj pa koncentracija, razmerja? To je najbolj pomembno kombinirati sestavine, da napadejo maščobo in povzročijo, da se skoraj stopi z vašega telesa!

Sestavine s pomočjo katerih boste težo izgubljali hitreje in bolj varno!

-NIACIN
-EKSTRAKT IZ KOLA OREŠČKOV
-EKSTRAKT ZELENEGA ČAJA
-EKSTRAKT VRBE-
-QUERCETIN
-INULIN
-INOSITOL
-EKSTRAKT ČRNEGA POPRA

Kapsule niso primerne za otroke in nosečnice, če pa ste kronični bolnik, pa se v zvezi s tem posvetujte s svojim zdravnikom.

VEČ O SESTAVINAH IN DELOVANJE LE-TEH SI PREBERITE NA NASI SPLETNI STRANI WWW.I-MARKETING.SI. 

Promocijsko gradivo
Najnovejši recept za učinkovito hujšanje: kapsule SLIMM-FIT!

ŽELITE IZGUBITI ODVEČNE KILOGRAME BREZ SPREMEMBE ŽIVLJENJSKEGA SLOGA?

- Shujšati od 8 do 15 kg v enem mesecu – celo če stradanje in intenzivni treningi prej niso prinesli nikakršnih učinkov,
- brez učinka jo-jo,
- pridobiti več energije in končno nositi konfekcijsko številko 38, 36 …

Vse to lahko dosežete tudi brez diet, treningov, stradanja, odrekanja in trpljenja.

KAKO DELUJEJO KAPSULE SLIMM-FIT

- So naravne in delujejo v skladu z vašim telesom. S stradanjem nikoli ne boste dosegli želenega cilja. Naše telo je narejeno tako, da bi jedlo. To je preprosto in jasno. Ko mu odrekate hrano, delujete proti naravi. Tako se ne da doseči shujševalnega učinka, ki bi trajal dlje časa. Podobno se dogaja, ko telo prisilite v nenaravne vaje.
- Zagotavljajo hiter in zelo močan učinek. Namesto da bi mesece jedli zelenjavo, kuhano na pari, se odrekali priljubljeni hrani in sladkarijam ter šteli vsak gram hrane, lahko preprosto telo prestavite na drugo raven kurjenja maščobe. Brez dviganja uteži in napornih vaj. To je samo vprašanje nastavitve presnovnih mehanizmov.
- Ni vam treba stradati. Ni kriva hrana, da ne morete shujšati, temveč način, na katerega telo razpolaga z zaužito hrano in jo spreminja v energijo.
- Samodejno kuri maščobo 24 ur na dan. Kapsule SLIMM-FIT omejujejo lakoto in pospešijo procese kurjenja maščobnega tkiva.
- Težo LAHKO odpravijo enkrat za vselej. Kapsule SLIMM-FIT delujejo v skladu z naravnim delovanjem telesa. Zato ni možnosti, da bi se pojavil jo-jo učinek, ki se zgodi po vsaki dieti.

ČE PA HKRATI Z JEMANJEM PREHRANSKEGA DOPOLNILA KAPSUL INSTASLIMM SPREMENITE ŠE ŽIVLJENJSKI SLOG – VKLJUČITE REKREACIJO IN BOLJ ZDRAVO PREHRANO …

- … se rezultati lahko potrojijo; rekorderka iz testne skupine, ki je vključila gibanje in zdravo prehrano, je izgubila 25 kg v enem mesecu.
- Sprememba življenjskega sloga ob jemanju kapsul SLIMM-FIT ni tako težka, kot si mogoče predstavljate. Ker kapsule zmanjšujejo apetit in zvišujejo tudi raven energije, boste kar nenadoma opazili, da živite drugače kot prej. Kilogrami se topijo, z več energije pride tudi volja po gibanju in naenkrat vam bodo oblačila prevelika.

Naravne sestavine in njihova edinstvena kombinacija v kapsulah SLIMM-FIT so tisto, kar naredijo kapsule tako učinkovite. 2-krat dnevno vzeti 1 kapsulo pred obrokom in jo popiti z veliko količino vode in opazili boste, kako se maščoba vsak dan dobesedno topi s trebuha, zadnjice in stegen ter razkrije sanjsko, vitko postavo.

Promocijsko gradivo
Najnovejši recept za učinkovito hujšanje: kapsule SLIMM-FIT!

www.i-marketing.si

Minil čas poletnih dopustov in marsikdo med nami, si ji dal duška tudi pri prehrani in nabral odvečne kilograme. Zagotovite si svoj paket SLIMM-FIT, preden jih zmanjka! Prva dobava je bila razprodana v 10.dneh. Ste pripravljeni tvegati, da ostanete brez?? Nikar. Tudi vi si zaslužite vitko, zapeljivo, seksi postavo, ne glede na starost ali spol. Naročite kapsule SLIMM-FIT še danes in se pripravite na popolno transformacijo svojega telesa. Ne pozabite se fotografirati pred začetkom jemanja kapsul, saj vam nihče ne bo verjel, da ste bili nekoč močne postave. Ste pripravljeni? Kar pogumno! Kliknite tukaj za naročilo www.i-marketing.si ali pokličite 051 316 718.

DVOJNA KOLIČINA – 120 KAPSUL – ZA ISTO CENO -DVOMESEČNA ZALOGA

www.i-marketing.si

Promocijsko gradivo
Najnovejši recept za učinkovito hujšanje: kapsule SLIMM-FIT!

NE OBLJUBLJAMO ČUDEŽEV, OBLJUBLJAMO PA REZULTATE…