V tej posebni ponudbi dvojna količina za isto ceno. 

Na trgu lahko najdete cel kup shujševalnih tablet, ki imajo vrsto neznanih sestavin, od katerih je bolj malo učinka. Kapsule SLIMM-FIT pa vsebujejo zavidanja vredne sestavine v visokih koncentracijah, ki: 

• zavirajo apetit
• povzročajo izjemno hitro hujšanje
• pospešeno in učinkovito topijo maščobo
• bistveno povečajo energijo
• pospešujejo presnovo
• odstranjujejo odvečno vodo iz telesa
• so iz naravnih sestavin.

V TEJ POSEBNI PONUDBI SO NA VOLJO SLIMM-FIT KASULE V XXL PAKIRANJU -120 KAPSUL ZA ISTO CENO – 39,90 EUR – POŠTNINA JE BREZPLAČNA.

XXL PAKIRANJA ZADOŠČA ZA NAJMANJ 2 MESECA UPORABE. 

POSEBNA PONUBA VELJA DO 5.9.2019

www.i-marketing.si

naslovnica
Promocijsko gradivo
Najnovejši recept za učinkovito hujšanje: kapsule SLIMM-FIT!

Skrivnost kapsul SLIMM-FIT niso samo sestavine! Kaj pa koncentracija, razmerja? To je najbolj pomembno kombinirati sestavine, da napadejo maščobo in povzročijo, da se skoraj stopi z vašega telesa!

GLAVNE SESTAVINE KAPSUL SLIMM-FIT (prehranskega dopolnila)

-NIACIN
-EKSTRAKT IZ KOLA OREŠČKOV
-EKSTRAKT ZELENEGA ČAJA
-EKSTRAKT VRBE-
-QUERCETIN
-INULIN
-INOSITOL
-EKSTRAKT ČRNEGA POPRA 

Kapsule niso primerne za otroke in nosečnice, če pa ste kronični bolnik, pa se v zvezi s tem posvetujte s svojim zdravnikom. 

VEČ O SESTAVINAH IN DELOVANJE LE-TEH SI PREBERITE NA NAŠI SPLETNI STRANI.

slimmfit2
Promocijsko gradivo
Najnovejši recept za učinkovito hujšanje: kapsule SLIMM-FIT!

ŽELITE IZGUBITI ODVEČNE KILOGRAME BREZ SPREMEMBE ŽIVLJENJSKEGA SLOGA?

- Shujšati od 8 do 15 kg v enem mesecu – celo če stradanje in intenzivni treningi prej niso prinesli nikakršnih učinkov,
- brez učinka jo-jo,
- pridobiti več energije in končno nositi konfekcijsko številko 38, 36 …

Vse to lahko dosežete brez diet, treningov, stradanja, odrekanja in trpljenja.

KAKO DELUJEJO KAPSULE SLIMM-FIT

- So naravne in delujejo v skladu z vašim telesom. S stradanjem nikoli ne boste dosegli želenega cilja. Naše telo je narejeno tako, da bi jedlo. To je preprosto in jasno. Ko mu odrekate hrano, delujete proti naravi. Tako se ne da doseči shujševalnega učinka, ki bi trajal dlje časa. Podobno se dogaja, ko telo prisilite v nenaravne vaje.

- Zagotavljajo hiter in zelo močan učinek. Namesto da bi mesece jedli zelenjavo, kuhano na pari, se odrekali priljubljeni hrani in sladkarijam ter šteli vsak gram hrane, lahko preprosto telo prestavite na drugo raven kurjenja maščobe. Brez dviganja uteži in napornih vaj. To je samo vprašanje nastavitve presnovnih mehanizmov.

ZA NAROČILO KLIKNITE >>> TUKAJ!

aaa
Promocijsko gradivo
Najnovejši recept za učinkovito hujšanje: kapsule SLIMM-FIT!

- Ni vam treba stradati. Ni kriva hrana, da ne morete shujšati, temveč način, na katerega telo razpolaga z zaužito hrano in jo spreminja v energijo. 

- Samodejno kuri maščobo 24 ur na dan. Kapsule SLIMM-FIT omejujejo lakoto in pospešijo procese kurjenja maščobnega tkiva. 

- Težo LAHKO odpravijo enkrat za vselej. Kapsule SLIMM-FIT delujejo v skladu z naravnim delovanjem telesa. Zato ni možnosti, da bi se pojavil jo-jo učinek, ki se zgodi po vsaki dieti.

ČE PA HKRATI Z JEMANJEM PREHRANSKEGA DOPOLNILA KAPSUL INSTASLIMM SPREMENITE ŠE ŽIVLJENJSKI SLOG – VKLJUČITE REKREACIJO IN BOLJ ZDRAVO PREHRANO …

- … se rezultati lahko potrojijo; rekorderka iz testne skupine, ki je vključila gibanje in zdravo prehrano, je izgubila 25 kg v enem mesecu.

- Sprememba življenjskega sloga ob jemanju kapsul SLIMM-FIT ni tako težka, kot si mogoče predstavljate. Ker kapsule zmanjšujejo apetit in zvišujejo tudi raven energije, boste kar nenadoma opazili, da živite drugače kot prej. Kilogrami se topijo, z več energije pride tudi volja po gibanju in naenkrat vam bodo oblačila prevelika.

SLIMM-FIT KAPSULE SO IDEALNA REŠITEV TUDI ZA VSE TISTE, KI SE REDNO UKVARJAJO S TELESNO VADBO IN BI RADI OHRANILI TOP POSTAVO.

ZA NAROČILO KLIKNITE >>> TUKAJ!

slimmfit6
Promocijsko gradivo
Najnovejši recept za učinkovito hujšanje: kapsule SLIMM-FIT!

V TEM PRIMERU ZADOŠČA ŽE ENA KAPSULA PRED VADBO, KI VAM BO IZDATNO POVEČALA ENERGIJO IN POMAGALA TOPITI MAŠČOBO NA ŽELENIH MESTIH. XXL PAKIRANJE PA ZADOŠČA ZA CELO 4 MESEČNO UPORABO.

Naravne sestavine in njihova edinstvena kombinacija v kapsulah SLIMM-FIT so tisto, kar naredijo kapsule tako učinkovite. 2-krat dnevno vzeti 1 kapsulo pred obrokom in jo popiti z veliko količino vode in opazili boste, kako se maščoba vsak dan dobesedno topi s trebuha, zadnjice in stegen ter razkrije sanjsko, vitko postavo.

Vaši prijatelji, znanci in družina bodo navdušeni nad vašo preobrazbo.

SLIMM-FIT ima edinstveno obliko želatinastih kapsul, ki jih je mogoče enostavno pogoltniti, zaradi česar lahko začnejo delovati takoj po zaužitju. 

slimmfit1
Promocijsko gradivo
Najnovejši recept za učinkovito hujšanje: kapsule SLIMM-FIT!

Počasi mineva čas dopustov in marsikdo med nami, se ji dal duška tudi pri prehrani in nabral odvečne kilograme. Zagotovite si svoj paket SLIMM-FIT, preden jih zmanjka! Prva dobava je bila razprodana v 10.dneh. Ste pripravljeni tvegati, da ostanete brez?? Nikar. Tudi vi si zaslužite vitko, zapeljivo, seksi postavo, ne glede na starost ali spol.

slimmfit4
Promocijsko gradivo
Najnovejši recept za učinkovito hujšanje: kapsule SLIMM-FIT!

Naročite kapsule SLIMM-FIT še danes in se pripravite na popolno transformacijo svojega telesa. Ne pozabite se fotografirati pred začetkom jemanja kapsul, saj vam nihče ne bo verjel, da ste bili nekoč močne postave. Ste pripravljeni? Kar pogumno! Kliknite tukaj za naročilo www.i-marketing.si ali pokličite 051 316 718. 

DVOJNA KOLIČINA – 120 KAPSUL – ZA ISTO CENO -DVOMESEČNA ZALOGA

ZA NAROČILO KLIKNITE >>> TUKAJ!

NE OBLJUBLJAMO ČUDEŽEV, OBLJUBLJAMO PA REZULTATE…