Zdravje

Zagotovite si povračilo denarja za zobozdravstvene storitve v Zagrebu. Prihranki do več tisoč evrov

Happymed, medicinska in pravna agencija / Oglasno sporočilo
9. 7. 2019, 14.53
Posodobljeno: 11. 7. 2019, 09.39
Deli članek:

Čakalne dobe v zobozdravstvu so najpogostejši razlog za samoplačniško oskrbo zob, tudi na Hrvaškem. Pacienti pa so le redko seznanjeni s pravicami, postopkom in storitvami, za katere jim, v primeru zdravljenja v tujini, pripada povračilo denarja.

Profimedia
Fotografija je simbolična
Med zadovoljnimi pacienti HAPPYMED so tudi pevka Špela Grošelj, pevka Maja Keuc, blogerka Tina Apostolova, pevec in mirovnik Gianni Rijavec, igralec Matjaž Javšnik ter številni drugi. 

V HAPPYMEDU se specializirano ukvarjamo z napotitvijo pacientov na specialistične zobozdravstvene storitve brez čakalne dobe v kliniko Zagreb in urejanjem povračil stroška zdravljenja od obveznega zavarovanja.

Zagotovite si zobozdravstvo s povračilom stroška zdravljenja

Vas zanima vrhunska specialistična zobozdravstvena oskrba in povračilo stroška zdravljenja obenem? Prijavite se v HAPPYMED na specialističen pregled za diagnostiko (Dg.) zob v kliniko v Zagreb, ki pokaže, katere storitve potrebujete in za katere si boste lahko povrnili strošek zdravljenja. Prijavo opravite s klikom na obrazec.

Za katere zobozdravstvene vam v HAPPYMEDU uredimo povračilo denarja?

V HAPPYMEDU urejamo povračila skladno z zakonodajo za: fiksni zobni aparat za otroke in mladino ter odrasle po pravilih v zobozdravstveni dejavnosti, endodontsko zdravljenje zoba z mikroskopom, zdravljenje parodontoze, specialistično zobno protetiko, čeljustno kirurgijo in maksilofacialno kirurgijo brez hospitalizacije. Postopek povračila pomeni, da pacient zobozdravstveno storitev v kliniki v Zagrebu plača, po opravljeni storitvi pa mu v HAPPYMEDU sestavimo dokumentacijo za povračilo denarja za opravljeno zdravljenje. Pred začetkom zdravljenja pacienta seznanimo s postopkom, višino povračila ter morebitnimi doplačili pri izvajalcu v Zagrebu v odnosu na povračilo, ki ga krije obvezno zdravstveno zavarovanje.

Pacienti z napotnico sprejeti brez čakalne dobe in povračilo takoj po zdravljenju

V zobozdravstveni dejavnosti so najdaljše čakalne dobe, kar pomeni za pacienta tveganje za poslabšanje zdravja zob ali izgubo zob. Otroci čakajo na zobni aparat tudi 12 let, na endodontsko zdravljenje zoba 4 leta, na zdravljenje parodontoze do 5 let, na specialistično zobno protetiko pa tudi več kot 4 leta. V HAPPYMEDU je sprejem z napotnico za pregled in začetek zdravljenja v zagrebški kliniki brez čakalne dobe. Dokumentacijo za povračilo stroška zdravljenja uredimo takoj, ko zdravljenje zaključi.

Visoki prihranki v denarju in času

HAPPYMED, medicinska in pravna agencija, PE: Kidričeva 25, 3000 Celje. Delovni čas od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00 ure. 

Pacientu smo v HAPPYMEDU pomagali do povračila 3.500 EUR za specialistično zobno protetiko. Zobne prevleke je dobil v treh obiskih. Pacientki, ki je opravila endodontsko zdravljenje osmih zob, pa smo pomagali do povračila 2.700 EUR, zdravljenje je opravila brez čakalne dobe v dveh obiskih. Pacientom, ki nosijo fiksni zobni aparat pa uredimo povračila do kar 2.400 EUR za obe čeljusti. 

Rekorden družinski prihranek

Za oba starša, ki sta opravila endodontsko zdravljenje zob in zdravljenje parodontoze in njuno hči, ki je dobila fiksni zobni aparat na obeh čeljustih, smo v HAPPYMEDU z dokumentacijo pridobili 6.000 EUR povračila.

Varstvo pacienta pred neetično prakso

Pred puljenjem zob za zobne vsadke, naj vaše zobe pregleda endodont.

V HAPPYMEDU beležimo visoko število pacientov, ki jim je bilo drugje svetovano puljenje zob v zameno za zobne vsadke. Po pregledu ter zdravljenju pri HAPPYMED endodontu so zobe obdržali v 90%! Obenem pa so dobili v celoti povrnjen strošek zdravljenja od obveznega zavarovanja. Zato pacientom svetujemo, da se pred puljenjem zob naročijo v HAPPYMED na specialističen endodontski pregled, ki bo potrdil ali lahko zobe zdravijo in ohranijo.

Prijavite se na pregled zob ali z napotnico za zobozdravstvo s povračilom stroška zdravljenja

Vsekakor se vam izplača izvedeti ali lahko za specialistične zobozdravstvene storitve, ki bi jih naredili samoplačniško, dobite povračilo stroška zdravljenja.

Naročite se na pregled ali sprejem z napotnico brez čakalne dobe na 041 980 950 in info@happymed.si. Več informacij najdete na www.happymed.si in na https://www.facebook.com/Happymed.si/.