Zakisanost telesa

Zakisanost telesa oziroma resnični vzrok bolezni?

Oglasno sporočilo
11. 6. 2019, 10.30
Posodobljeno: 11. 6. 2019, 11.36
Deli članek:

Prevelikih količin odpadnih kislin v telesu je glavni vzrok za nastanek vseh bolezni v telesu.

Elements envato
Detox

Acidoza oziroma zakisanost telesa je zastajanje strupov v celicah, tkivih in v vseh naših organih, ki nastanejo zaradi vrenja nepravilne prehrane, stresa ter uporabe zdravil, antibiotikov in kontracepcijskih tablet.

Toksične bakterije iz črevesja prehajajo v krvni obtok in se širijo po našem telesu. Ti toksini vplivajo na več organskih sistemov in v nekaterih primerih povzročajo smrtno nevarne bolezni.

Prav kislost telesa je tista, ki omogoča virusom, bakterijam in glivam, da se nemoteno množijo in da pričnejo povzročati zdravstvene težave. Skoraj vse bolezni - vključno z rakom, hormonskimi motnjami, srčnimi boleznimi,osteoporozo, artritisom, žolčnimi in ledvičnimi kamni, depresijo... so lahko posledice prekomerne kislosti v našem telesu.

Za vzdrževanje stalnega kislinsko-bazičnega ravnotežja se mora višek kislin, ki nastane z dnevno zaužito prehrano, izločiti iz telesa. Ravno zato je izdelek Cellular Activator tako pomemben, ker nevtralizira toksine in težke kovine, ter uravnava kislo bazično ravnovesje v našem telesu. Na ta način se zmanjša možnost nastanka bolezni. Medtem ko Body Detox pripomore k boljšemu delovanje jeter, ledvic in drugih notranjih organov.

Vas zanima ali ste zakisani?
Z merjenjem pH urina boste hitro dobili odgovor.

Kdaj smo zakisani?
Če bodo vaše izmerjene vrednosti odstopale od krivulje zdravega človeka, ste zakisani. Pomembno je tudi, da je jutranji urin od 6,25 do 6,75 (ponoči telo razstruplja, zato se čez noč v urinu naberejo kisline) in da je krivulja dinamična (torej da so pH vrednosti urina različne). Priporočljivo je da se pH urina meri zjutraj in zvečer ter po možnosti v enakih pogojih.

Kako se lahko razkisamo?
Telo razkisate z bazično prehrano, bazičnimi minerali (Cellular Activator Complex – rjava norveška alga) , bazične infuzije pa dobite samo pri zdravniku ... Najbolj nas zakisajo sladkorji, ogljikovi hidrati in živalske beljakovine (meso), zato se jih moramo pri t.i. bazični dieti izogibati. Pri presnovi teh živil se tvorijo kisli ostanki; nekaj jih telo lahko nevtralizira s pomočjo mineralov v telesu in izloči z urinom. Če pa je kislin preveč, se vskladiščijo v vezivnem in maščobnem tkivu (značilen rezultat zakisanosti je na primer celulit). Samo s hrano zelo počasi razkisamo telo, ponavadi to traja več let, pri tem pa moramo biti zelo dosledni in disciplinirani.
Za hitrejše razkisanje telesa si lahko pomagamo z uživanjem Vitaleaf izdelkov, ki vsebujejo bazične minerale, ki nevtralizirajo uskladiščene kisline v telesu.

Kdaj nismo več zakisani?
Priporočamo vam, da vaše stanje zakisanosti merite vsaj 3 krat tedensko v daljšem časovnem obdobju vaše stanje zakisanosti in končni rezultat merjenje pH urina določite po 3 mesecih (še prej pa za tri dni prenehate uživati bazične minerale, ki urin umetno delajo bazičnega) in na takšen način sami kontrolirate potek razkisanja. Če krivulja še vedno ne bo idealna, nadaljujte z razkisanjem. Ponavadi traja 3 do 6 mesecev ali celo dlje, da dosežemo prave vrednosti. Vendar se je vredno potruditi, saj je samo bazično telo tudi zdravo telo. Naša kri je namreč rahlo bazična, zato je vsak višek kislin, ki ga imamo v telesu, zelo obremenilen.

Drogerija.si
Ph test
Sto lističev indikatorja, z lestvico od 5,5 do 7,9 pH in natančnostjo merjenja na eno decimalko je idealen in praktičen pripomoček za to.

Naravna rešitev za razstrupljanje in zmanjšanje zakisanosti?
Z odstranitvijo in odpravljanjem toksinov ter hranjenjem vašega telesa z zdravimi hranil, vam lahko razstrupljanje pomaga pri preprečevanju bolezni in obnovi vaših sposobnosti za ohranjanje optimalnega zdravja. 12 tedenski razstrupljevalni program z naravnimi prehranskimi dopolnili pomaga telesu pri naravnem procesu čiščenja

dba33ba36126aa15cdc831c13a8800f2.jpeg

Predvsem bodite potrpežljivi in ne pričakujte čudežev čez noč, kajti tudi toksične bakterije se v vašem telesu niso razmnožile čez noč, vendar so se nalagale in vam povzročale bolezni in težave kar nekaj let. 

Začetni znaki zdravljenja vašega telesa so lahko: neprijeten vonj na koži in lasišču, utrujenost, glavoboli, srbečice, izpuščaji, poslabšanje dosedanjih simptomov, slabost...

Vse to je le dober znak, da kombinacija zelišč in morskega fitokompleksa v izdelkih odlično opravljajo svoje delo in dobesedno uničujejo toksične bakterije po telesu. Vaše telo odmiranje bakterij zaznava na različne načine. Jetra in vranica se spopadata z velikimi količinami odmrlih bakterij, vse to pa vas seveda dodatno obremeni in utrudi.

V tem času je zelo pomembno, da ne prenehate z uživanjem prehranski dopolnil, ker bi celoten proces čiščenja vašega telesa le zaustavili in bi se bakterije ponovno začele množiti. Raje povišajte dnevni vnos vode.
Nadaljevati morate s programom, morda lahko nekoliko zmanjšate odmerek za nekaj dni. Po rednem nadaljevanju pa se bodo kmalu pokazali znaki izboljšanja.
Poslabšanje simptomov je odvisno od vsakega posameznika, glede na leta, pretekle prekrške in od tega, kako razširjene so toksične bakterije v vašem telesu.
Po končanem 12 tedenskem programu bo utrujenost, vnetja, prebavne težave... minila, nivo energije se vam bo povečal, hitreje boste shujšali, vaša naravna odpornost se bo močno izboljšala, predvsem pa se boste počutili bolje kot kdajkoli.
Žal se nekaterim dejavnikom in toksinom ne moremo izogniti, lahko pa z našim vedenjem in naravnimi prehranskimi dopolnili pomagamo našemu lastnemu razstrupljevalnemu sistemu in mu olajšamo ter izboljšamo delovanje. Na tak način boste dolgoročno zagotovo premagali nadležne bakterije in zaživeli bolj zdravo in polno življenje.