Zdravje

Velika akcija: Čaka vas Popolna preobrazba

Oglasno sporočilo
29. 3. 2019, 10.16
Posodobljeno: 8. 4. 2019, 08.11
Deli članek:

Danes imate priložnost. Danes je dan, ko lahko nehate iskati izgovore in se nam pridružite. Danes je dan, ko lahko svoje življenje obrnete na zdravo stran. Prijavite se na našo akcijo POPOLNA PREOBRAZBA in si dovolite, da vaše življenje postane lepše, polnejše, boljše, predvsem pa, da najdete svoje ravnovesje in poskrbite za svoje zdravje.

Oglasno sporočilo
Na vas čaka bolj zdravo življenje

Kaj še čakate? Obrnite svoje življenje na zdravo stran!

 Na vas čaka akcija, ki vam bo spodnesla tla pod nogami. Popolna preobrazba namreč ni le akcija hujšanja, ampak je veliko več. Je priložnost, da začnete živeti zdravo, da najdete ravnovesje v svojem življenju in se naučite, kako poslušati svoj notranji glas. Akcija bo potekala vse do konca junija, z njo pa bomo petim udeležencem spremenili življenje!

Naša akcija bo zajemala naslednje korake:

  • analizo vaših prehranjevalnih navad;
  • s pomočjo diplomirane dietetičarke vam bomo pripravili jedilnike in načine prehranjevanja, ki bodo personalizirani in prilagojeni vašim potrebam;
  • dvakrat na teden boste telovadili na revolucionarni vadbi X BODY, ki vam bo dala izjemno motivacijo in rezultate;
  • pokazali vam bomo, kako postati bolj fit in kako bolj zdravo zaživeti;
  • organizirali bomo mesečna druženja in delavnice s priznanimi strokovnjaki;
  • na vas bodo skozi akcijo čakala številna presenečenja, s pomočjo katerih se boste veliko naučili o sebi in o tem, kako pravilno stopiti na zdravo stran življenja.

PRIJAVITE SE!

Prijavnica vas že čaka TUKAJ, kjer najdete tudi natančna navodila. Prijavnice bomo sprejemali do 14. aprila 2019, ko bomo skupaj s strokovno žirijo na podlagi prijavnic izbrali pet kandidatov oz. kandidatk, ki jim bomo popolnoma spremenili življenje. Ne samo, da jih bomo pripravili na poletje, skozi akcijo jim bom pokazali, kako v življenje vstopiti bolj zdravo in kako bolj poslušati svoje telo.

Koga bomo izbrali?

Izbrali bomo pet posameznikov ali posameznic, ki nas bodo prepričali, da si te spremembe zares želijo. Skupaj z našimi priznanimi strokovnjaki jim bomo omogočili, da svoje življenje obrnejo na zdravo stran. Rezultate bomo spremljali vsak teden, pri akciji pa se nam bodo pridružili tudi športni strokovnjaki, klinična dietetičarka, psihologinja in številni drugi. Vse samo za vas, da bo vaš vstop v poletje resnično zdrav in nepozaben!

Prijavite se ZDAJ.