Zdravje

Znane Slovenke: »To je krema, ki zares deluje!«

Oglasno sporočilo
4. 3. 2019, 08.14
Posodobljeno: 4. 3. 2019, 08.42
Deli članek:

Ste se tudi vi kdaj spraševali, kako je mogoče, da so nekatere znane Slovenke, med njimi denimo Natalija Verboten, Sanja Grohar, Vesna Jankovič in Danica Lovenjak, vsako leto videti bolje?

Oglasno sporočilo
Znane Slovenke prisegajo na kremo Lux-Factor, ki zares deluje!

Njihova skrivnost je krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, ki že po nekaj tednih redne uporabe vidno zmanjša izrazne in zapolni globoke gube ter zgladi nadležne tanke linije na čelu, okrog oči in ust.

Kako deluje? 

Idealna kombinacija 100 % naravne hialuronske kisline in senzacionalne 4D Anti-Wrinkle formule proti gubicam zagotavlja, da je Lux-Factor 4D Hyaluron krema varna in dokazano učinkovita terapija proti gubam. S klinično in dermatološko testirano formulo se uvršča med najučinkovitejše inovacije v kozmetični industriji za zmanjševanje gub in preprečevanje staranja kože.

Oglasno sporočilo
Lux-Factor 4D Hyaluron krema - odlična alternativa posegom, za odpravljanje gubic!

Mikromolekulske mase aktivnih sestavin v Lux-Factor 4D Hyaluron kremi proti gubam prodrejo v globlje plasti kože, tako da z biotskim delovanjem v medceličnih membranah zapolnijo kožne gube od znotraj navzven. S slednjim poskrbijo za naravni botoks učinek in mladosten videz kože.

Patentirana formula 4D Hyaluron s preizkušenimi sestavinami spodbuja naravni proces obnavljanja povrhnjice, zaradi česar koža zasije v boljšem tonusu. Idealna kombinacija učinkovin ščiti kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi, zato je koža ob redni uporabi kreme 4D Hyaluron napeta in mladostna. 

Zakaj hialuronska krema?

Hialuronska krema naj bo vaša najboljša prijateljica tudi v hladnih zimskih dneh, ko je naša koža na obrazu izpostavljanja nenehnemu menjavanju toplega in hladnega zraka in tako še bolj nagnjena k izsušitvi. Hialuronska kislina velja za najbolj priljubljeno sestavino v kozmetični industriji ta hip, saj lahko nase veže velike količine vode in kožo najbolj učinkovito navlaži ter učvrsti. Spodbuja tudi tvorbo kolagena in našo kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi, ki lahko povzročijo njeno prehitro staranje.

Oglasno sporočilo
Namesto botoksa raje izberite intenzivno pomlajevalno kremo z dragoceno hialuronsko kislino.
Hialuron evropskega porekla

Generični hialuron iz kitajskega uvoza ni vedno klinično preizkušen, niti ni testiran, da lahko zagotovi optimalne rezultate. K sreči se 4D Hyaluron krema proti gubam od drugih izdelkov razlikuje po tem, da vsebuje izključno 100 % naravni hialuron evropskega porekla ki je edinstvene kakovosti. Gre za dragoceno učinkovino, ki zagotavlja osupljive rezultate pri zmanjševanju gub in pomlajevanju kože. Hialuron evropskega porekla brez škodljivih stranskih učinkov na dolgi rok zagotavlja videz gladke in mladostne kože ter izboljšuje samo strukturo kože.

Priporočajo jo tudi strokovnjaki

Preberite še, kaj so o Lux-Factor 4D Hyaluron kremi, ki prav tako NI testirana na živalih, povedale znane Slovenke!

Oglasno sporočilo
Sanja Grohar prisega na kremo Lux-Factor, s katero skrbi za nahranjeno in napeto kožo!

Sanja Grohar, blogerka

»Krema Lux-Factor 4D Hayaluron skrbi, da je moja koža nahranjena in napeta, še posebej v zimskih dneh, ko sem nenehno izpostavljena menjavanju toplega in hladnega zraka.«

Oglasno sporočilo
Natalija Verboten si svoje lepotne rutine ne predstavlja več brez izdelkov Lux-Factor!
Natalija Verboten, pevka

»Danes si svoje lepotne rutine več ne morem predstavljati brez naravnih izdelkov Lux-Factor, ki sem jim zvesta že več kot 2 leti. Krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, ki je tudi odlična podlaga za make up, poskrbi za svež in sijoč videz moje kože. Kot mama 2 otrok in zaposlena ženska sem pogosto utrujena, a zahvaljujoč kremi Lux-Factor to bolje skrijem in sem tudi na odru bolj samozavestna.«

PR
Lux-Factor krema zadovoljuje tudi visoke kriterije Danice Lovenjak!
Danica Lovenjak, novinarka in piarovka

"Obožujem občutek mehke in negovane kože, zato svojo kožo hranim samo z najboljšimi sestavinami. Krema Lux-Factor popolnoma zadovolji moje visoke kriterije. Saj se vidi, kajne?"

Oglasno sporočilo
Tudi Vesno Jankovič je navdušila krema Lux-Factor in z veseljem jo priporoča tudi vam!

Vesna Jankovič, poslovna ženska, voditeljica in nekdanja manekenka

"Narava mojega dela je taka, da pogosto nosim veliko ličil, zato mi je pomembno, da po napornem dnevu kožo negujem samo z najbolj kakovostnimi kremami. Krema Lux-Factor 4D Hyaluron s hialuronsko kislino mi zelo ustreza, ker na prijeten način kožo nahrani ter jo naredi bolj čvrsto in napeto. Ljudje so opazili, da imam zelo lepo kožo in sem videti mlajša. Vprašali so me, kaj uporabljam, in z veseljem sem jim priporočila kremo proti gubam Lux-Factor."

Preizkusite najboljšo kremo proti gubicam tudi vi!

Sedaj kar 50 % ZNIŽANO in s 30-dnevno GARANCIJO jo še danes naročite na Lux-Factor.com ali preko telefonske številke 01 777 41 07!

Vas je strah, da ne bi opazili rezultatov?

Krema 4D Hyaluron je sicer primerna za vse tipe kože, med zadovoljnimi uporabnicami pa je že več kot 20 tisoč Slovenk, a kljub temu vam znamka Lux-Factor Cosmetics nudi tudi 30-dnevno garancijo. To pomeni, da lahko kremo v roku 30 dni od prejetja paketa vrnete, v kolikor vam iz katerega koli razloga ne bi odgovarjala, in se vam vrne denar.