Zdravje

Dolgo pričakovani izdelek Dr. Hauschka je končno tu

Oglasno sporočilo
20. 2. 2019, 07.50
Posodobljeno: 20. 2. 2019, 08.29
Deli članek:

Dolgo pričakovani izdelek Dr. Hauschka Odstranjevalec ličil za oči (ang. Dr. Hauschka Eye Make Up Remover) je končno tu.

Promocijsko gradivo
Dr. Hauschka - 100 % NATRUE eko certificirana naravna kozmetika.

Odstranjevalec ličil za oči nežno in zanesljivo očisti kožo okoli oči – odstranjuje tudi vodoodporna ličila. Istočasno neguje kožo z lahkimi olji, ki se hitro vpijajo. Na koži pušča prijetno čist in mehak občutek.

Sestavljen je iz dveh delov. Kompozicija, dragocene rožne vode in izvlečki zdravilnih rastlin iz smetlike in navadnega komarčka, harmonizira in pomirja posebno nežno in občutljivo kožo okoli oči. Visokokakovostna olja iz sezama in sončnic negujejo trepalnice in obrvi ter hkrati ščitijo naravni hidrolipidni ovoj kože. S tem podarijo koži sproščen in brezskrben občutek. S skupnim delovanjem obe fazi zanesljivo očistita vodoodporna ličila z občutljive površine okoli oči. Pred uporabo Odstranjevalec ličil za oči pretresite, tako da se obe fazi povežeta. Z oftalmološkimi in dermatološkimi testi je bilo potrjeno, da koža izdelek zelo dobro prenaša.

Nanesite manjšo količino na kozmetično blazinico in z njo nežno povlecite čez oko od znotraj navzven, po potrebi počakajte nekaj trenutkov, da začne delovati.

Promocijsko gradivo
Dr. Hauschka 100 % NATRUE eko certificirana naravna kozmetika

Izdelek je na voljo na tej povezavi ter v trgovinah Sanolabor, Maxiju, Nami, Leposani, Sanaturi, specializiranih trgovinah z zdravo prehrano kot tudi v bolje založenih lekarnah po Sloveniji.

Želite in potrebujete še več? Izberite kozmetični tretma za obraz Dr. Hauschka

Ta spokojnost. Brez tekanja sem ter tja, brez glasbe. Le popolna pozornost. Samo za vas. In ob tem roke, ki človeka ščitijo in se ga vseeno globoko dotaknejo. Je to le velika želja? Ne. To je kozmetični tretma pri naravni kozmetičarki Dr. Hauschka.

Promocijsko gradivo
Dr. Hauschka 100 % NATRUE eko certificirana naravna kozmetika

Njene roke, dva čopiča in izdelki Dr. Hauschka. Naravna kozmetičarka Dr. Hauschka več ne potrebuje. No, seveda potrebuje tudi vodo, obkladke in brisače. Tako pripravljena mizica, zraven ležišča, je za tretma skoraj popolna. Dialog med kozmetičarko in stranko, žensko ali moškim, se lahko začne: malo s pogovorom in malo z rokami, ki se gibajo usklajeno z ritmom dihanja in čutijo potrebe strank. Uporabljajo se tudi čopiči za limfno stimulacijo.

Seveda naravna kozmetičarka Dr. Hauschka sledi natančnim postopkom tretmajev, ki ga naravne kozmetičarke Dr. Hauschka po vsem svetu izvajajo na enak način. To zagotavlja redno usposabljanje. Na primer, vsak tretma se začne s kopeljo za noge. K temu seveda spadajo tudi globoko čiščenje in nega obraza z maskami, intenzivnimi negami in ampulami Dr. Hauschka ter podrobno svetovanje glede nege tako za ženske, kot za moške.

Tretmaji Dr. Hauschka so tako edinstveni zaradi ritma dotikov, gnetenja in sprostitve stika, ritmične izmenjave med počitkom in gibanjem, toploto in hladnostjo. Igra polarnosti, ki jo ponovno najdete na našem vrtu zdravilnih rastlin in pri pripravi zdravilnih rastlin za naše izdelke Dr. Hauschka in zdravil WALA.

Promocijsko gradivo
Dr. Hauschka 100 % NATRUE eko certificirana naravna kozmetika

Bistvo vseh tretmajev Dr. Hauschka je prav tako ritem gibanja: limfna stimulacija s čopiči. Drobne limfne kapilare so pomembne za odstranjevanje presnovnih produktov in prekomerne tkivne tekočine. Nežna masaža in poteze čopiča naravnih kozmetičark Dr. Hauschka jih spodbujajo, sproščajo in pomirjajo. S tem spodbudijo tkivo k samostojnemu čiščenju, zaradi česar očisti samo sebe. Tako se kisik in hranila ponovno hitreje dovajajo celicam.

Kako vemo vse to? Elisabeth Sigmund, soustanoviteljica kozmetike Dr. Hauschka, je ta celosten kozmetični tretma razvila v petdesetih letih 20. stoletja v Stockholmu. Združila je medicinsko in kozmetično znanje in se od doktorja Emila Vodderja in njegove žena Estrid naučila ročne limfne drenaže: osnova limfne stimulacije Dr. Hauschka.

Leta 1971 je Elisabeth Sigmund svojo metodo z usposabljanjem prenesla na prvo kozmetičarko. Danes s to metodo dela približno 1900 naravnih kozmetičark Dr. Hauschka v približno 25 državah. Poleg tretmajev za obraz in obrazne gimnastike ponujajo tudi tretmaje za telo in ličila.

Poleg tega so mnoge naravne kozmetičarke Dr. Hauschka prepričane, da imajo najlepši poklic na svetu. Razumljivo, kajne?

Tukaj lahko najdete naslove naravnih kozmetičark Dr. Hauschka v vaši bližini. Ali pa se pustite razvajati na dopustu. Odkrijte svetovno znane hotele ter termalna kopališča/zdravilišča, wellnesse, kjer naravne kozmetičarke Dr. Hauschka izvajajo tretmaje.