Konec izgovorov

Ne dovolite, da bi stres obvladoval vaše življenje

Oglasno sporočilo
16. 1. 2019, 11.08
Deli članek:

Službena opravila, sestanki, pospravljanje, kuhanje, skrb za družino... vse in vsi imajo prednost – a kje ste vi? Tudi vi potrebujete čas, namenjen samo vam.

Arhiv
Ajurveda poudarja pomen preventivnih in zdravilnih tretmajev, skupaj z različnimi metodami čiščenja in pomlajevanja.
Narayana Inštitut
Vzemite si čas za sprostitev in pomladitev v Narayana Inštitutu za ajurvedo. Obiščite vadbe tradicionalne joge in pilatesa, ki jih vodijo izkušeni terapevti, šolani pri nas in v tujini, ali pa si privoščite ajurvedski tretma za obvladovanje stresa, lajšanje bolečin ali razstrupljanje telesa in tako znova zaživite srečno in zadovoljno življenje.

Po sicer veselem, a napornem decembru je januar čas, da se umirimo in posvetimo sami sebi. Zima je letni čas počitka. Narava počiva, le mi decembra ponorimo in malce zmešamo naravni cikel. Kot si morajo odpočiti zemlja, rastline in živali, tudi mi potrebujemo obnovitveni počitek. A zaradi načina življenja, ki zaznamuje sodobni vsakdan, si tega počitka premnogokrat ne privoščimo.

Ajurveda pravi, da naše naravno ravnovesje sestavljajo zdravje, sreča in notranji občutek dobrega počutja. Dejavniki zdravja so telo brez toksinov, miren um, mirna in srečna čustva, učinkovito izločanje odpadnih snovi in normalno delovanje organov. V natrpanem, stresnem in onesnaženem svetu naši fizični in duševni sistemi kopičijo toksine, ki poslabšajo delovanje organizma. Naš organizem sčasoma oslabi in poveča se tveganje za razvoj kroničnih, degenerativnih in drugih bolezni. Te se lahko razvijejo v bolezni, ki v končni fazi resno škodujejo zdravju in dobremu počutju.

Ajurvedski tretmaji lahko pomagajo odpraviti te negativne učinke vsakdanjega življenja. Vaše naravno zdravje in dobro počutje obnovijo tako, da telo očistijo strupov, uravnovesijo organizem in izboljšajo telesne funkcije. Prav tako vam lahko pomagajo ohranjati te procese s pozitivnimi spremembami v življenjskem slogu.

Arhiv
Narayana - Inštitut za ayurvedo