Zdravje

3 NASVETI, kako kožo na obrazu zaščititi pred zimo

Oglasno sporočilo
26. 11. 2018, 12.40
Posodobljeno: 26. 11. 2018, 13.07
Deli članek:

V hladnih zimskih mesecih je naša koža podvržena mnogim ekstremnim spremembam, ki lahko slabo vplivajo na njeno stanje in povzročijo njeno staranje.

Promocijsko gradivo
Navlažena in sijoča koža s kremo Lux-Factor 4D Hyaluron

Nizke temperature, veter in suh zrak zaradi centralnega ogrevanja lahko hitro povzročijo zelo suho in razdraženo kožo, ki postaja razpokana, luskava, srbeča, pekoča ter daje občutek trajnega neugodja. Negi kože moramo v zimskem času zato posvetiti posebno pozornost, da ohranimo njeno prožnost in vitalnost. Zaradi nenehnega menjavanja hladnega in vlažnega zraka s toplim in suhim zrakom koža potrebuje več hranljivih snovi in nege kot sicer. Le s primerno nego, s pomočjo katere kožo zaščitimo pred škodljivimi zunanjimi dejavniki in jo hkrati oskrbimo tudi z zadostno količino vlage, lahko preprečimo njeno izsuševanje.

Kako? Za vas smo pripravili 3 super nasvete:

1. Uporabljajte maske in bodite pazljivi pri izbiri pudra

Najboljše maske za obraz so takšne, ki jih lahko pustite na obrazu čez noč, saj koža ravno ponoči počiva in vsrka vse učinkovine. Maske vedno nanašajte le na očiščeno kožo.

Bodite pazljivi tudi pri izbiri pudra. Priporočamo uporabo kremastega pudra ali še bolje BB/CC kreme, ki na koži naredi tanek film in jo ščiti tudi pred mrazom, izogibajte pa se pudra v prahu ali kamnu, saj ta kožo še dodatno izsuši. Preden nanesete puder, kot podlago uporabite kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, ki bo kožo zaščitila in poskrbela, da bo cel dan navlažena.

Lux-Factor
Navlažena in sijoča koža s kremo Lux-Factor 4D Hyaluron

2. Privoščite si kopel ali prho

Ko je zunaj mraz, ni lepšega kot potopiti se v dišečo kopel ali si privoščiti sproščujočo prho. Vendar pazite, da voda ne bo preveč vroča. Če je prevroča in je kopanje predolgo, se namreč odstranijo naravni lipidi in koža se izsuši. Po kopeli na obraz nanesite kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, da koži zagotovite celovito nego in preprečite nastanek novih gubic.

Oglasno sporočilo
Namesto botoksa raje izberite intenzivno pomlajevalno kremo z dragoceno hialuronsko kislino.

3. Uporaba prave kreme za obraz

Za ohranjanje zdrave in mladostne kože pa je najbolj pomembno, da redno uporabljajte vlažilne kreme, ki zavirajo proces staranja in uničujejo proste radikale. Svojo nalogo bo odlično opravila krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, ki je profesionalna klinično preizkušena terapija proti gubam in staranju kože.

Oglasno sporočilo
Navlažena in sijoča koža

Gre za najučinkovitejšo in obenem varno formulo proti gubam, ki je primerna za vse tipe kože, na katerih opazimo globoke in izrazne gube ter tanke linije. Patentirana 4D Hyaluron krema proti gubam vsebuje izredno dragoceno hialuronsko kislino, ki lahko nase veže velike količine vode in posledično dobro navlaži in učvrsti kožo na obrazu. Krema prodira pod povrhnjico in v globljih plasteh kožo hidrira od znotraj navezen, spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice, izboljšuje strukturo kože in jo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi.

Privoščite svoji koži idealno za zimsko nego, privoščite ji kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron.

Promocijsko gradivo
Navlažena in sijoča koža s kremo Lux-Factor 4D Hyaluron

Kremo 4D Hyaluron lahko naročite na Lux-Factor.com ali preko telefonske številke 01 777 41 07.