Zdravje

Neizmerna lepota popolnoma brez bolečine

Oglasno sporočilo
22. 11. 2018, 09.56
Posodobljeno: 22. 11. 2018, 09.56
Deli članek:

Ob zahtevni službi, dveh otrocih in ostalih obveznostih, si težko vzamem čas zase. Naporen življenjski slog je pustil posledice na moji postavi in postala sem nezadovoljna. Izčrpanost in slaba skrb za telo pa se kažeta tudi na mojem obrazu. Podočnjaki in gube pa se ne skrijejo same.

Dreamstime

Želim si spremembe in večjega zadovoljstva a me je neizmerno strah lepotnih popravkov pri kirurgu, če sem iskrena pa si jih niti ne morem privoščiti.

S svojo postavo sem bila nekoč zadovoljna, po dveh porodih in naporni službi pa sem imela vedno manj časa, da bi se posvetila sami sebi, uživala sem hitro pripravljeno hrano, nisem imela časa za športne aktivnosti, kmalu pa sem začela opažati prve maščobne in celulitne obloge in mislila sem, da se mi bo podrl svet.

Po nasvetu prijateljice sem odšla v drogerijo, kjer so me polne police izdelkov, ki obljubljajo odstranjevanje odvečnih maščob, zmanjšanje obsega trebuha in še marsičesa drugega popolnoma zmedle in tudi prestrašile. Ponudba je bila enostavno prevelika, nihče pa mi ni mogel zagotoviti, da mi bodo izdelki pomagali, kljub temu, da so cene takšnih produktov lahko zelo visoke, zadostujejo pa za nekajkratni nanos.

Profimedia

Razočarana sem odšla domov, kjer sem začela z raziskovanjem po internetu. Široka ponudba storitev lepotnih kirurgov, ki so povrhu vsega še izjemno drage, me je še bolj prestrašila. Za en obisk v posebnem kozmetičnem salonu, bi odštela od 30 € dalje. Ker je potrebno več terapij, da bi dosegla želen učinek, bi zanje skupno odštela minimalno 300 €.

Dreamstime

Zato sem pobrskala, kaj pravzaprav lahko storim sama, da bi dosegla želene spremembe, obenem pa za to ne bi potrebovala preveč časa.

Naletela sem na ultrazvočno kavitacijo proti celulitu - Cavitat Ultrasonic, s katero bi v SAMO desetih minutah NA TEDEN lahko dosegla želen rezultat. Deluje kot liposukcija brez operacije, bolečin in morebitnih zapletov. Prepričana sem bila, da je izdelek predrag zame.

Sprva precej skeptična sem preverila ceno in ker se mi je ta zdela dostopna, sem si rekla – zakaj pa ne bi poskusila? Izgubiti ne morem ničesar, kvečjemu lahko le pridobim … lepši tonus kože brez celulita in odvečnih maščobnih oblog!

Izdelek sem kmalu po naročilu prejela na dom in pričela s prvo uporabo. Praktičnost uporabe Cavitat Ultrasonic izdelka me je prevzela. V udobju lastnega doma sem v samo desetih minutah naredila to, za kar bi se drugače trudila ure in ure.

Promocijsko gradivo
Popoln sistem za odpravljanje celulita - Cavitat Ultrasonic.

Po nekajmesečni uporabi lahko mirno rečem, da sem uspela s pomočjo Cavitat Ultrasonic izdelka zmanjšati lokalno maščobo in odstraniti grd ter neprivlačen celulit.

Največja prednost je to, da ga lahko uporabljam tako za celotno telo, kot tudi za obraz!

Funkcija telesa pripomore odpravljanju odvečne maščobe celotnega telesa, s tem učvrsti kožo in odstrani celulit, funkcija obraza pa izboljša barvo kože in zmanjša gube.

Promocijsko gradivo
Popoln sistem za odpravljanje celulita - Cavitat Ultrasonic.

Ultrazvočna kavitacija v maščobnih celicah pod kožo ustvari na tisoče mikroskopskih zračnih mehurčkov. Ti mehurčki se širijo in ustvarjajo pritisk znotraj celic. Ta pritisk nato povzroči, da se maščobne celice odprejo in sprostijo maščobne kisline. Te pa nato organizem varno predela in preprosto izloči iz telesa. 

Promocijsko gradivo
Popoln sistem za odpravljanje celulita - Cavitat Ultrasonic.

Cavitat Ultrasonic je enostaven za uporabo, varen in učinkovit. Ne povzroča bolečine ali neudobja. Ko ga uporabljate – med gledanjem televizije, branjem časopisa, varovanjem otrok, komaj čutite zvočne valove, ki pa obenem ustvarjajo učinek, kot ste si ga vedno želeli in to brez bolečin ter ogromnih stroškov. 

Promocijsko gradivo
Popoln sistem za odpravljanje celulita - Cavitat Ultrasonic.

Več na www.tvshopping.si