Marsikatera izmed njih v svoji kuhinji pravzaprav skriva kakovostne in kvalitetne pripomočke, brez katerih še tako odlične recepture ne bi pripomogle k slastnim in dišečim poslasticam. Sedaj so se odločile, da končno razkrijejo svojo skrivnost ...

1) Kako je njihova hrana tako slastna in dišeča? 

Se tudi vi še spominjate svojega otroštva in sprašujete, kako je bilo pravzaprav mogoče, da nihče ni pripravil dišečega domačega kruha s tako hrustljavo skorjo, kot vaša babica? Večina dobrih gospodinj uporablja posebne kvadratne posode velike površine, ki imajo posebej oblikovane ročaje za lažje prenašanje in ki zdržijo dolga, dolga leta kuhe in peke. 

Kuhinjski pripomočki linije Livington Copperline so nepogrešljivi za vsako dobro gospodinjo!

Pa takšne posode sploh še izdelujejo? 

Seveda. Takšno posodo lahko najdete v liniji kuhinjskih pripomočkov Livington Copperline, kjer so razvili posodo za cvrtje in pečenje, ki jo lahko uporabimo tudi v pečici. Zaradi bakreno-keramičnega premaza lahko ta posoda zdrži dolga leta kuhe in peke, obenem pa omogoča povsem preprosto čiščenje, saj se hrana na njeno površino sploh ne prijema. Hrana, ki je pripravljena v njej, ima tako dober okus zato, ker ima ponev posebne točke, ki prevajajo toploto, vsa hrana pa se v skuha ali speče hitro in enakomerno. 

Kuhinjski pripomočki linije Livington Copperline so nepogrešljivi za vsako dobro gospodinjo!

2) Kako je lahko njihova kuhinja tako čista? 

Dobre gospodinje že od nekdaj slovijo po brezhibni in popolnoma čisti kuhinji, ki marsikateri drugi gospodinji pravzaprav predstavlja precej velik izziv. Velik doprinos k brezhibni kuhinji je zagotovo doslednost pri pomivanju kuhinjskih pripomočkov in površin, česar se dobre gospodinje poslužujejo že med samo kuho.

K čistoči celotne kuhinje pa prav zagotovo pripomore tudi uporaba kuhinjskih pripomočkov, ki jih ni potrebno pretirano čistiti, obenem pa že med samo kuho ščitijo kuhalne površine pred odvečno umazanijo. 

Kuhinjski pripomočki linije Livington Copperline so nepogrešljivi za vsako dobro gospodinjo!

Dober primer tovrstne posode je kvadratna posoda Livington Copperline, ki zaradi višine stranic onemogoča, da bi med cvretjem ali pečenjem, olje cvrčalo naokoli in umazalo kuhalno površino. V kolikor ste doma veliki navdušenci nad testeninami, pa vam bo zagotovo prav prišla posebna posoda Livington Copperline za pripravo testenin, ki vam omogoča, da te odcedite enostavno in brez da bi z njimi umazali umivalnik. 

3) Kako so lahko njihove dobrote tako zdrave? 

Številne gospodinje, ki želijo za svoje najbližje pripravljati zdrave, obenem pa še vedno okusne obroke, se soočajo s težavo - kako pravzaprav pripravljati cvrto in pečeno hrano, da ta ne bi bila polna olja in maščob, obenem pa ne bi imela okusa po cvrtju? Dolga leta so posegale po številnih modernih pripravkih in izdelkih, vse dokler na trg ni prišla posoda, ki jim je omogočala, da dobrote pripravljajo popolnoma brez dodanega olja in maščob. 

Kuhinjski pripomočki linije Livington Copperline so nepogrešljivi za vsako dobro gospodinjo!

Izbrale so ponev Livington Copperline na katero se zaradi bakreno-keramičnega premaza nič ne prime, obenem pa je brez PFOA IN PTFE, kar pomeni, da je poskrbljeno tudi za naše zdravje in zdravje naših najbližjih. Ponev se izjemno hitro segreje, toplota pa je enakomerno porazdeljena, zato nam omogoča pripravo enakomerno zapečenih in čudovito hrustljavih jedi, brez dodanega olja in maščob, pri katerih ne bomo poškodovali niti kuhalne površine. Dobrote lahko ustvarjamo brez skrbi in tako prihranimo čas in energijo!

Kuhinjski pripomočki linije Livington Copperline so nepogrešljivi za vsako dobro gospodinjo!

Bi želeli tudi vi preizkusiti tri izdelke, ki so v pomoč najboljšim gospodinjam? 

Potem si svoje lahko zagotovite >>> TUKAJ