Zdravje

Sem pričakovala preveč?

Oglasno sporočilo
1. 11. 2018, 08.48
Posodobljeno: 1. 11. 2018, 12.34
Deli članek:

Ob otroku in zahtevni službi je bila moja edina želja, da se ponoči dobro naspim. Zapravila sem že ogromno denarja za kakovostno ležišče, odeje in vzglavnike, rezultata pa od nikoder. Kaj naj še storim?

Promocijsko gradivo
Zapravila sem ogromno denarja za prazne obljube o kakovostnem spancu, rezultata pa od nikoder!

Po rojstvu otroka so se pričele prve neprespane noči. Govorila sem si, da bo bolje ko zraste, potem pa so se začele pojavljati prve težave z alergijami in neprespanim nočem kar ni in ni bilo konca. Da bi sebi in malemu omogočila kakovosten spanec, sem se odločila za nakup dragega ležišča, odej in vzglavnikov iz hipoalergenih materialov. Zapravila sem ogromne količine denarja, prespanih noči pa od nikoder! 

Sem pričakovala preveč? 

Bila sem popolnoma obupana in nisem vedela kako naprej. Kaj pa sploh lahko še storim, če sem poizkusila že praktično vse? Z zadnjim kančkom upanja sem v brskalnik vpisala ključne besede in še zadnjič pobrskala po internetu. Našla nisem NIČESAR. 

Mislila sem si ... to je to. Svojemu otroku in sebi ne morem zagotoviti kakovostnega spanca, samo čakam lahko, da mine. Odšla sem v službo, kjer je sodelavka takoj opazila, da je z mano nekaj narobe. Zaupala mi je, da se tudi njen otrok ponoči prav tako zbuja zaradi alergij in zaupala mi je skrivnost - našla je rešitev! Svojim najbližjim je kupila izredno zračne in puhaste antialergijske odeje in vzglavnike Noxano. Gre za linijo spalnega programa, ki zagotavlja udobno in sproščujoče spanje na skrbno izbranih materialih visoke kakovosti. 

Preveč dobro se sliši, da bi bilo res ... 

sem si mislila sama pri sebi. V glavi se mi je pojavilo tisoč pomislekov. Bom spet zapravila ogromno denarja za nekaj, kar ne bo prineslo rezultata? V čem se ti izdelki razlikujejo od ostalih izdelkov, ki jih že imam doma? Zakaj bi mi ravno ti izdelki omogočili kakovosten spanec? 

Promocijsko gradivo
Alergije, neprespane noči in utrujenost - kaj storiti?

Sodelavka, ki je z mojega obraza hitro razbrala, da mi nekaj ni všeč, me je hitro postavila na realna tla in popolnoma ovrgla vsak pomislek, ki sem ga imela do tedaj!

Zakaj so ti izdelki drugačni? Ker vsebujejo KAPOK

Kapok je 100 % organski in svilnato mehak material, ki nima škodljivega vpliva na okolje, pridobljen pa je iz tropskega drevesa Ceiba. Je popolnoma naravno polnilo, brez kemikalij ali strupov ter naravni hipoalergen. To pomeni, da zmanjšuje tveganje za pojav alergijskih reakcij, obenem pa odvaja telesno vlago v prostor in preprečuje pregrevanje telesa. Tako je primeren tudi za ljudi, ki se prekomerno znojijo ... popolno za mojega moža!

Promocijsko gradivo
Kapok - svilnata preja za udoben spanec.

Pri Noxano so med prvimi v Sloveniji, ki so za svoje stranke izbrali ta material, saj pravijo, da zagotavlja kar 8-krat boljšo zračnost od bombaža, za izboljšanje našega spanca pa so ga pričeli kombinirati še s premazom iz aloe vere, da bi zagotovili še večje udobje, še večjo mehkobo in negovalni učinek.

Ostala sem popolnoma brez besed - nič več princeska na zrnu graha, od zdaj naprej bom kraljična na ... kapoku! 

Promocijsko gradivo
Naj prespane noči postanejo stalnica z Noxano izdelki!

Zakaj v nakup tokrat nisem rabila prepričevat svojega moža? 

Tako kot večina parov, se tudi midva pogosto kregava zaradi izbire vzglavnikov in odej. Če nič drugega, je nekomu prevroče ali premrzlo. To z Noxano odejami in vzglavniki ne bo več problem. Zakaj? 

1) ker so Noxano izdelki hipoalergeni z združenimi prednostmi naravnih in modernih materialov visoke kakovosti

Kapok preja je ena redkih gozdnih proizvodov, ki je 100% organska in pri svoji rasti, proizvodnji ter uporabi nima škodljivega vpliva na okolje, saj za njeno rast ni potrebna uporaba kemičnih sredstev. Vlakna kapoka so tudi izjemno obstojna in dolgotrajno ohranijo svoje lastnosti ter obliko. Jedro Noxano vzglavnikov sestavljajo Feel-Well vlakna, ki slovijo po svoji zračnosti, voljnosti in nudijo prijetno toploto brez pregrevanja telesa.

Promocijsko gradivo
Kapok - svilnata preja za udoben spanec.

2) vključujejo negovalni učinek aloe vere

Za povečanje udobja so pri Noxano svojim izdelkom dodali premaz z aloe vero, zato ti pomirjajo k alergijam nagnjeno kožo, delujejo antibakterijsko in antistresno. Z odejo se lahko tako pokrijemo vsi, ki imamo radi puhasto obdobje, pa se zaradi občutljivosti ne smemo pokrivati s pernato odejo. Odlično, kajne?

3) omogočajo svež spanec 

Nova viskozna vlakna izboljšajo termoregulacijo, kar pomeni, da zagotavljajo svež spanec brez odvečne vlage. Kako? Tako, da zagotavljajo optimalno prehajanje odvečne vlage v zrak brez obremenjevanja spalnega ozračja, kar pomeni, da spalno okolje ostaja ostalo higienično in čisto vse letne čase.

Promocijsko gradivo
Naj prespane noči postanejo stalnica z Noxano izdelki!

4) omogočajo, da kakovostno spimo kjerkoli 

Noxano izdelki so shranjeni v embalaži za večkratno uporabo, zato jih lahko varno shranimo in prenašamo na druge lokacije. Moji otroci bodo tako kakovostno spali tudi na obisku pri babici!

Promocijsko gradivo
Naj prespane noči postanejo stalnica z Noxano izdelki!

5) jih vzdružujemo tako enostavno, da je skoraj neverjetno 

Vzdrževanje Noxano izdelkov je popolnoma preprosto. Vzglavnike lahko na primer previdno peremo že pri 40°C. Po pranju jih le pretresemo, poravnamo in pred naslednjo uporabo temeljito posušimo na ravni površini! 

6) primerni so za vse generacije in okuse

Noxano vzglavniki so primerni za vse spalne položaje - na boku, na hrbtu in trebuhu, saj nam zadrga v njihovih prevlekah omogoča, da z odvzemanjem ali dodajanjem polnila prilagodimo njihovo višino oz. mehkobo. Odejo sestavljata dve skupaj speti odeji, ki nam omogočata, da sami prilagajamo toploto. 

Promocijsko gradivo
Naj prespane noči postanejo stalnica z Noxano izdelki!

In najboljše? 

Ker Noxano prisega na evropsko kakovost in slovensko tradicijo izdelave, so njihova ležišča izdelana v Italiji, odeje in vzglavniki pa v Sloveniji!

Mislim, da ne rabim dodat ničesar več. Mene so navdušili in komaj čakam, da se poslovim od neprespanih noči in pozdravim naspana jutra! Hvala Noxano, ker ste!