Tudi vas zanima, kje najti vse na enem mestu? Super recepte, nasvete, okusne namige in še in še? Vse je v BREZPLAČNI e-reviji Naravno & Okusno. Tam najdete prav vse! In danes smo recept, ki ga lahko pripravite s svojimi nadebudneži, našli prav tam. 

Pripravite z otroci
Recept za Radostne kolačke z marmelado je za brezplačno e-revijo Naravno & Okusno delila Zuhra Jovanovič, ki je računalniško miško zamenjala za kuhalnico in se podala v gostinstvo.

Božanske Radostne kolačke z marmelado lahko pripravite za svoje obiske z otroci čisto preprosto.

Vas zanima, kaj potrebujete?
Sestavine za 12 kolačkov:
- 3 jajca
- 150 g moke tipa 500
- 80 g sladkorja
- 20 g masla
- 1 čajna žlička pecilnega praška
- 250 g Naturetine marmelade

00785362
Oglasno sporočilo
Jagodna domača marmelada Natureta

Priprava:
V eni posodi umešajte jajca in stopljeno maslo. V drugi posodi zmešajte suhe sestavine, moko, sladkor ter pecilni prašek. Nato vse sestavine zmešajte skupaj v gladko maso.
Za boljši okus dodajte en vanilijev izvleček ali 1 zavojček (10 g) vanilijevega sladkorja ter nastrgano limonino lupinico.
Pekač za kolačke premažite z maslom. Posodice oziroma pekač za muffine nadevajte le do ene tretjine, nato pa v vsako dodate dve žlici priljubljene marmelade Natureta. Nato na vrhu dodajte še eno žlico mase, da je marmelada prekrita. Pecite 20 minut na 180 stopinjah Celzija.

Kaj vse najdete v reviji Naravno & Okusno? Preverite


Tale recept je samo eden izmed slastnih kuharskih mojstrovin, ki jih že najdete v e-reviji Naravno & Okusno, ki vas čaka TUKAJ.