Zdravje

S temi kolački boste zvezda jesenskega druženja!

Oglasno sporočilo
10. 10. 2018, 15.13
Posodobljeno: 10. 10. 2018, 15.13
Deli članek:

Peka kolačev je kot nalašč za družinsko kuharsko druženje. In prav je, da pri pripravi pomagajo tudi otroci. To je recept, ki vas bo preprosto navdušil.

Oglasno sporočilo
Kolački, s katerimi boste navdušili svoje bližnje

Tudi vas zanima, kje najti vse na enem mestu? Super recepte, nasvete, okusne namige in še in še? Vse je v BREZPLAČNI e-reviji Naravno & Okusno. Tam najdete prav vse! In danes smo recept, ki ga lahko pripravite s svojimi nadebudneži, našli prav tam. 

Pripravite z otroci
Recept za Radostne kolačke z marmelado je za brezplačno e-revijo Naravno & Okusno delila Zuhra Jovanovič, ki je računalniško miško zamenjala za kuhalnico in se podala v gostinstvo.

Božanske Radostne kolačke z marmelado lahko pripravite za svoje obiske z otroci čisto preprosto.

Vas zanima, kaj potrebujete?
Sestavine za 12 kolačkov:
- 3 jajca
- 150 g moke tipa 500
- 80 g sladkorja
- 20 g masla
- 1 čajna žlička pecilnega praška
- 250 g Naturetine marmelade

Oglasno sporočilo
Jagodna domača marmelada Natureta

Priprava:
V eni posodi umešajte jajca in stopljeno maslo. V drugi posodi zmešajte suhe sestavine, moko, sladkor ter pecilni prašek. Nato vse sestavine zmešajte skupaj v gladko maso.
Za boljši okus dodajte en vanilijev izvleček ali 1 zavojček (10 g) vanilijevega sladkorja ter nastrgano limonino lupinico.
Pekač za kolačke premažite z maslom. Posodice oziroma pekač za muffine nadevajte le do ene tretjine, nato pa v vsako dodate dve žlici priljubljene marmelade Natureta. Nato na vrhu dodajte še eno žlico mase, da je marmelada prekrita. Pecite 20 minut na 180 stopinjah Celzija.

Oglasno sporočilo
Kaj vse najdete v reviji Naravno & Okusno? Preverite


Tale recept je samo eden izmed slastnih kuharskih mojstrovin, ki jih že najdete v e-reviji Naravno & Okusno, ki vas čaka TUKAJ.