Zdravje

Kako poskrbeti za pravo razmerje med delom in prostim časom?

Oglasno sporočilo
6. 6. 2018, 13.57
Posodobljeno: 6. 6. 2018, 14.02
Deli članek:

Gre za večno vprašanje oziroma 'mantro' današnjega časa, ko smo vsi prekomerno obremenjeni – kako doseči tisto pravo razmerje med delom in aktivnim prostim časom?

Morda vam lahko pomaga projekt Predani korakom, ki spodbuja zmernost in uravnotežen način življenja. Predstavil je izviren in uporaben meter ravnovesja, ki omogoča enostavno spremljanje vašega ravnovesja med delom in aktivnim prostim časom. Vsako kulturno ali gibalno aktivnost, ki jo naredite za svojo dušo ali telo, lahko v le nekaj sekundah zabeležite v svoj meter ravnovesja, ta pa vam bo povedal, kako uravnoteženo je vaše življenje.

Med številnimi zanimivimi aktivnostmi, ki jih projekt ponuja, bo ekipa Predani korakom sodelovala tudi na Ljubljanskem maratonu. Zraven vabijo 15 tekaških navdušencev, ki bodo prejeli brezplačno štartnino za to največjo tekaško prireditev v Sloveniji. Da bo nastop na maratonu potekal v skladu s poslanstvom projekta, ki zagovarja zmernost, se bo ekipa pripravljala na brezplačnih tekaških dogodkih pod strokovnim vodstvom tekaškega trenerja.

Vsi, ki bi želeli postati del ekipe Predani korakom, izpolnite obrazec za prijavo do četrtka, 7. 6. 2018, in na spletni strani predanikorakom.si oddajte svoje aktivnosti. In potem držite pesti, da boste eden od 15 nagrajencev, ki bodo postali del ekipe Predani korakom.