Zdravje

Vas skrbijo krčne žile? Rešite se jih z lahkoto!

Oglasno sporočilo
14. 5. 2018, 12.21
Posodobljeno: 14. 5. 2018, 12.24
Deli članek:

Razširjene vene se smatrajo za bolezen modernih časov. Po najnovejših statistikah se polovica populacije bori s tem problemom. Največji problem je ta, da se ne ukrepa takoj, ko se razširjene vene pojavijo, ponavadi se problem zanemari in se ukrepa šele, ko se pojavijo bolečine in težave s kožo.

Razširjene vene lahko dobi prav vsak. Moški, ženske, mladi, starejši, fizično aktivni ali neaktivni ljudje. Seveda, če ste fizično aktivni, so možnosti manjše, ampak tudi če ste aktivni, ni nobenega jamstva, da jih nikoli ne boste dobili! Najbolj pogosta tarča krčnih žil, ki se v glavnem smatrajo kot kozmetični problem, so ljudje med 20 in 40 let.

Krčne žile so zelo nevarne
Te modre in vijolične vijugaste izbokline, ki se najpogosteje pojavljajo na nogah, so še kako nevarne. Če se ne zdravijo, lahko privedejo celo do nesposobnosti za delo. Z leti se zapleti množijo, žile so bolj jasno vidne, bolečine pa vedno bolj intenzivne.

Zato strokovnjaki svetujejo, da se ukrepa takoj, ko se pojavijo prvi simptomi. To je mogoče izvesti na več načinov, večina ljudi pa bi se rada izognila metodi, ki jo smatrajo kot bolečo - kirurškemu posegu.

Dobra novica je ta, da se razširjene vene lahko odstranijo na popolnoma neboleč in enostaven način in to v udobju lastnega doma. To je mogoče s kremo popolnoma naravne sestave - Vein Stopper.

Zapleti, ki jih povzročijo krčne žile

Najprej je pomembno problem krčnih žil razdeliti v dve skupini. Poznamo površinske in globinske vene. Površinske vene se nahajajo tik pod površino kože. So vidne, saj se najbolj pogosto pojavljajo v obliki debelih vijug in vozličkov, medtem ko se globinske nahajajo med mišicami in kostmi. 

Če se krčne žile ne zdravijo, povzročijo resne in boleče probleme. Najbolj pogosti so: 

• pokanje kapilar in manjših ven, kar spremlja razlivanje krvi
• žgoč občutek v venah, ki ga spremlja močna bolečina
• tromboflebitis
• suha koža
• srbečica
• otekanje nog
• žgoč občutek na koži
• trda koža
• odprte rane in čiri
• bakterijske in glivične infekcije
• ekcemi in rane na nogah ...

Seznam zapletov je resnično dolg, zato strokovnjaki svetujejo pravočasen začetek zdravljenja

Prevencija krčnih žil

Da bi preprečili nastanek krčnih žil na svojih nogah, morate slediti naslednjim nasvetom:

- potrudite se, da čim manj sedite ali stojite
- če imate priložnost, dvignite noge
- odpočijte noge nad nivojem srca
- kupite elastične povoje ali nogavice za krčne žile
- ne zdravite varikoznih čirov brez posveta s strokovnjakom
- ne praskajte kože nad venami, ki srbijo, da jih ne bi poškodovali
- masirajte noge in nosite udobno obutev brez visokih pet.

Zdravljenje krčnih žil
Obstajata dva načina za odstranitev krčnih žil: kirurški ali nekirurški način. Kirurški način se izvede šele, ko nobena druga metoda zdravljenja ne da rezultatov. Obstajajo primeri, kjer se izvede operacija zaradi krvavitve žil. Zaradi estetskih razlogov se redko kdo odloči za operacijo. Kar se tiče kirurških metod, se ponavadi izvede klasična operacija žil, operacija z vodno paro ali metodo radio valov ali laserjem. Med nekirurške metode pa spadajo konzervativna sklerozatna terapija, sklerozatna terapija in terapija z zdravili. Zaradi svoje preprostosti je najbolj popularna konzervativna metoda.

Če se upoštevajo nasveti strokovnjaka, se lahko prepreči pojav in razvoj krčnih žil. Nasveti so enostavni in lahki, to pa so že prej omenjeni nasveti povezani s preventivo: počitek nog, izogibanje predolgemu stanju ali sedenju, zmanjšanje debelosti, zmerna fizična aktivnost, uporaba elastičnih povojev ali nogavic in podobno.

Poleg zgoraj navedenih nasvetov je zaželeno vključiti tudi kakšno kremo z naravnimi sestavinami, ki bo pomagala pri številnih neprijetnih simptomih krčnih žil.

Vein Stopper - večstranski udarec na krčne žile
V morju izdelkov, katerih namen je odstraniti krčne žile, izstopa krema Vein Stopper. Njena prednost, v primerjavi s podobnimi izdelki, so njene učinkovite, naravne sestavine rastlinskega izvora, ki blagodejno delujejo na številne kožne bolezni.

Prednosti uporabe te kreme so mnoge. Je odlična rešitev za otečene, razširjene vene in kapilare, kot tudi za otečene, utrujene in boleče noge. Z redno uporabo koža postane bolj elastična, poškodbe kože pa manjše.

Aloe vera, olje šipka, olje argana, izvleček bodeče lobodike in izvleček zlate rozge so zmagovalna kombinacija, ki postopoma odstrani tako vse simptome krčnih žil, kot tudi njihovo vidnost. Vein Stopper je zato najboljša preventiva za krčne žile. 

Prvi rezultati se lahko opazijo zelo hitro, ne more pa se točno določiti časa, v katerem bodo izginile krčne žile in vsi neprijetni simptomi. To je odvisno predvsem od resnosti problema in stopnji razvoja bolezni. Manjši kot je problem oziroma nižja kot je stopnja bolezni, prej bodo rezultati vidni!

Rastlinski pripravki ali Vein Stopper?

Mnogi pomoč za ta problem poiščejo v naravi, kar je pozitivna stvar. Vendar pa je težko najti čiste rastline v odmerku, ki je idealen za zdravljenje krčnih žil. Krema Vein Stopper vsebuje idealen odmerek rastlin, ki so dokazano učinkovite za krčne žile in njihove boleče simptome.

Zakaj bi se potem nekdo mučil z nabiranjem zelišč in pripravljanjem krem in gelov, ko pa že obstaja gotova krema, ki jo morate le naročiti? Kako priti do te neverjetne kreme?

Vein Stopper se ne more dobiti v lekarnah. Lahko jo kupite le preko interneta na spletni strani proizvajalca. Vendar pa imamo eno lepo novico. Proizvajalec kreme Vein Stopper se je odločil, da obdari naše bralce, in za njih je pripravljen poseben popust. Za vse bralce, ki se danes odločijo napovedati vojno krčnim žilam, proizvajalec daje to učinkovito kremo po 50 % nižji ceni!


Namesto za 79,94 EUR, kar je redna cena izdelka, boste danes dobili to revolucionarno rešitev proti krčnim žilam za SAMO 39,97 EUR! Pohitite, zaloge izdelka s popustom so omejene, zagotovite si svojo že danes >>> KLIKNITE SEM!